-
Hele radši drž hubu náhodou je super
-
Všechno nejlepší!!! *3*
-
lp,
hey nebyl si náhodou v pátek ve Strmu? :D -
Re: vše neeeeeej
*3* Díky slečny! -
Pane Bože
Pane Bože vy si myslíte že je tady že ale já vám řeknu pravdu ne není tady. *16* *8* *5* *9* *10* -
vše neeeeeej
ahojky Tomášku alijas Pepíčku přejiti od srdíčka vše nej k tvým 20 narozeninám a přejeti i moje kámoška Eliška velkou pusu a hlavně hodně zdravíčka ti přeje:Eva *14* *14* -
Všechno...
Všechno nejlepší,pepíčku!! *1* *1* -
20 narozeniny :)
Ahojík Tomáši přeju ti vše nej k 20 narozkám :) *14* *4* -
vše nej
:D v kamenakovi je fakt dobrej..:D upa dobrej -
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým 19..!!! *14* *4* -
Páni fakt?
Páni fakt???? už 19??? to jsem nevěděla v kamenáku hrál před 4-5lety a nevypadal na 14-15 bych řekla v tom prvním na 11 a v ostatních na 12-13. Ale je fakt dobrý hoch zahrál to super ale škoda že oněm nejsou jiné fotky *1* -
Re: ok
vážně je mu už osmnáct? ty jo.to bych nikdy neřekla *14* *14* *14* -
Ty brdo to je fofr jak to letí,člověk by neřek,že mu je 18
Je moc pěknej,škoda,že nejsem o 3roky starší. *3* .V kamenáku byl fakt bezva.A v Machavi a Šebestový jakbysmet,ikdyž jsem to nevěděla.Ale v kamenáku byl prostě JEDNIČKA.Z.troška je fakt kabrnák.má moc hezké filmy a pohádky.A myslím si,že semnou bude většina souhlasit. *14* *14* -
ok
ty jo mu už je 18 let? v kamenáku je moc pěknej mě se líbí i mojim kámoškám je upe sexi. *14* *14* *3* -
Re: cože?
Jemu je 18? Hustý. Je hezkej, ale nevěděla jsem, že mu je už tolik. Si musím zpočítat kolik mu bylo, když hrál v KameŇÁKU. jINAK zDENĚK tROŠKA má super filmy a pohádky např: Andělská Tvář, Princezna ze mlejna, Kameňák 1-3, Prostě boží. Hezký filmy má taky Karel Janák (Nebo jak se jmenuje). Jinak mi napiš vzkaz jo? Ahoj. *4* -
cože?
Jemu je 18 jo? *1* -
holka
Jedna holka tě miluje! *4* -
coje!
Ne nerozumím tomáši dej jsi blabca hraješ filmy strašné! *16*