-
Pokud nekdo uznávate Mastalíra a podobný kreatúry, tak ÚPRÍMNOU SOUSTRAST
-
Kreatúra, to je Maštalír a další náš súčasný herec o ničom
-
-
Ty si celý o ničom
-
.......probůh - nikdo nejsme dokonalý , každý jsme v něčem lepší, v jiném tápeme, tak na co taková urážlivá slova? Co si tak nejdříve " zamést před vlastním prahem"? / určitě nejsem vyznavač " Paneláku , Ordinace,Divokých koní a jiných podobných slátanin"....../....
-
-
Tieto nase sucasne akoze celebrity typu Mastalir, Kotek alebo Madl stoja akorat tak za prd !
-
S Mastalirmi, Kotkami a Madlami jede kvalita ceskych filmu a serialu rapidne dolu, smerem do sraxek. jestli uznavate Mastalira a podobni kreatury, tak Uprimnou soustrast ceskymu filmu
-
-
Musím s tebou súhlasit
-
-
Maštalíra a podobný kreatúry proste nesnáším!!!
-
Jestli fakt nekdo uznávate Maštalíra a podobný hruzy,kreatúry,co jsou dneska v tých slovenských a českých seriáloch o ničom na které se nedá vubec koukat,tak UPRIMNOU SOUSTRAST preju!!!!
-
Do hajzlu s Maštalirmi, Kotkami a Mádlami, Panelákmi, Ordináciami, Ulicemi, Búrlivými Vínami a podobnými žumpami
-
Diwa Swina más pravdu ja tiez Mastalíra nemám rád a podobný kreatúry
-
Ja ten náš súčasný slovenský hnoj, teda pardon SK tvorbu vôbec nesledujem
-
S Maštalírmi,Kotkami a Mádlami jede kvalita českých a slovenských filmu,seriálu rapídne dost dolu smerem do úplných a totálnych sraček bohužel,až mi je z toho špatne