Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Ortel

OSOBNOST 2.6.2016 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Omlouvám se tu moc všem za své nevhodné a nemistne komentáře k Ortelu. Sam jsem poznal fanynku Ortelu a az pak jsem se přesvědčil že to ještě nejsou a nemusí bit zakonite špatný lidi!!! Prostě jsem se zmýlil, Promiňte me proto moc me komentáře k Ortelu, i když Ortel nemusím a neposlouchám rozhodne to není žádný mainstreamovy konzum. A to je velký plus... sice to nerad přiznávám ale je to tak.
  • Bullshit.

• Všem kteří kritizuji skupinu Ortel doporučuji poslechnout si np. písničku Neusínej nebo Postel,stolek a skříň. Nevnucuji nikomu svůj názor, ale myslím si že hodně kritiků posuzuje jen podle toho co někde četli nebo slyšeli a to je zatraceně málo pro utvoření názoru. Tomáš má neskutečně krásný hlas.Je to Pan zpěvák a pokud ho radia nehraji tak je to škoda.
  • MartinDyntar

Nechte ho bít!!! Každý má právo se po letech změnit - jak zpívá Tomáš Ortel v písní "Zapomenout". Neonacismus neschvaluji, ale Tomáš Ortel již neonacista není, jen nedělá žádné kompromisy když otevřeně mluví do vysoké politiky a jejích dusledcích, jakým je bezbráví pro obyčejné pracovité lidi. Tomáš Ortel je nepohodlný jak pro média tak pro zkorumpované politiky samotné, co jen hrabou sami na sebe, nemyslí na druhé lidi a starají se jen sami o sebe - to je v politice typické - brát by jenom chtěli a profitovat na nás či z nás, s tím se nelze smířit. Poslechnětě si písně jako "Zapomenout", "Co se to Stalo", "Uspěchy a Pády" a "Muj Dum, Muj Hrad" a pochopíte texty písní Ortelu z jiného uhlu pohledu než jak o Ortelu předpojatě tvrdí média a navíc pochopíte že Tomás Ortel má velmi pusobivý hlas. Tomáši drž se, nejsi špatný člověk a nesmíš se bát a nechat se zastrašit typickou českou lhostejností k politice a ke společenským problémum od lidí bez kousky jejich národní hrdosti!!! Tomáši přesvědčili mě především druhý lidi že nejsi špatný člověk jak jsem si puvodně zcela mylně myslel. Za to se ti moc omlouvám, neměl jsem žádné právo tě soudit bez znalosti texty písní Ortelu. A očividně je neznají ani média samotná pracující na politickou zakázku. Ptám se odkdy je zakázané otevřeně říkat co si o vysoké politice a české společnosti otevřeně myslím?!!! Zamysleme se nad tím.

• bullshit.

• bullshit.martin dytnar will be ignore!

• MartinDyntar

Uživatel diskuse Obraz to ignorovat osobně muže, v tom mu nikdo samozřejmě nebrání!! Ale nevidím to jako řešení samotné diskuse!! Přes ignoranci cesta k diskusi skutečně nevede!!!

• MartinDyntar
    Správně Tomáši, správně příznivcům Ortelu. Politika je hnus a svinstvo. Jen tvrde se opřít do vysoké politiky a obzvláště do politiku samotných. Politika by se měla vždy dělat zdola, a ne shora, jenže vždy levicove. Nesouhlasím s krajne pravicovým extremismem, ale chápu širší souvislosti.
  • MartinDyntar

Taky Tomáši s některýma věcma ve společnosti ostře nesouhlasím, ale nedával bych to najevo tak pravičácky už extremisticky a fanaticky. Snažím se bít nepolitický a domnívám se že citlivě kritizovat s porozuměním stavu věcí ve společnosti je to nejtěžší nejen pro mě, ale i právě pro tebe. Proč se v textech písní kapela Ortel už raději v první řadě nezaměří na největší nešvár České společnosti - právě na domácí násilí i právě vzhledem k tomu že statisticky Česko patří ke špičce v celé EU v oficiálním počtu případu domácího násilí. A těch nenahlášených případu DN je ještě mnohem více. To je Tomáši totiž mnohem větším problémem než je politika samotná. Právě to by jsis měl v první řadě už uvědomit. Chceš bít na Čechy a na Česko nějakým, nevím jen kterým ,,plným právem" hrdý, fajn dobře, připomněl bych ti jen jediné - a to že by jsi neměl zapomínat na jednu věc - za prvé Čechum tady v Česku už téměř nic přeci ,,nepatří" a to se myslím už právě nikdy nezmění. V kapitalismu hold vítězí už nadnárodní korporace a tak pod.. a to víš jistě nejlíp sám. Není to však mými slovy nejlíp řečeno. Přiznávám bohužel. Za druhé Češi jsou pracovitý (jistě až moc!, to nepopírám), ale také jsou už pěkný a největší svin.!, kteří si už teprve vzájemně pomužou zpravydla až a jen téhdy když je nejhuře, a někdy ani bohužel už to ne. Události z domova (a média) jsou toho přece plné. To víš jistě sám. A to je v české povaze, a to se domnívám už hold nikdo osobně nezmění. Bohužel a ohledně tvé nenávisti a předsudkum, které rád xenofobně šíříš k migrantum a k islámu bych ti a Okamurovy z SPD a vubec už všem politickým příznivcum SPD vřele doporučil shlédnout film pod názvem "Ein Augenblick Freiheit", to je Tomáši s dokumentární přesnosti už totiž uplně jiný, zcela odlišný ,,autentický" pohled na migranty než kteří už prosazují pravičáci a republikáni jako ty a politická strana SPD a možná pak teprve poznáš že to jsou uplně stejný a normální lidi jako ,,ty" (jen uvozovky a velký otazník by měl bít za tím Tomáši) se stejnými ,,právy" a se stejnými problémy v životě. Nesoudím tě však Tomáši. Viděl jsem totiž pečlivě a pozorně až do samotného konce drama "American History X" ("Kult Hákového Kříže") a vím že za tvými problémy s neonacistickým (či s fašistickým) republikánským fanatismem jsou ve skutečnosti jen tvé hluboké osobní komplexy, už hluboký pocit tvé méněcenosti a možná i též rodinná tragédie, možná i též rozpad rodiny, což nevím, to bych se už jen dohadoval a to nechci. Takže tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit