-
Rosa je nejlepší
Jsi prostě borec,a přeju ti aby se ti dařilo.pa *3* -
Rosa je bůh
Rosa má nejkrásněj¨ší n a *3* *3* -
miluju
Ahoj Tome prosím tě moc jestli bys mi poslal Fotku a tvůj podpis moc a moc tě prosím tady je má adresa JanaHrůzová Sídliště 636 Rotava 35701 pošli mi jí moc tě prosím děkuju Jana posílám pusu *14* -
miluju
Ahoj Tomášku musím ti říct že jsi nádhernej a že ti moc fandím mám tě moc ráda a pozdravuj Radku ať vám to vydrží!!!!!!
*4* -
žádost o podpis
Ahoj Tomáši. ´Jmenuju se Aleš Slapnička a je mi devět let.Na ms 2006 Česko-Usa byl tvůj první gól byl jsi hvězda zápasu. *4*Žádal bych tě o podpis na papír poštou.Kolešovice 249 27002 Aleš Slapnička *3* -
-
super borec
Ahojky Tomas je jeden z mych nej osobnosti za prve je peknej za druhe umi dost dobre hrat a za treti je hafo znamej nemohl by jsi mne poslat tvoji fotku s podpisem ?? jestli jo tak plosim na Sophie Busiu Svážná 1 Brno 63400 doufam ze mne to posles diky moc p.s.:jses mooooc peknej pa *14* *14* -
Borec!
čau borec si fakt vynimočny futbalista neamam nijaky vzor,ale Teba fakt obdivujem.Máš vynimočnú prihravku a prehled!A koho si uznaval ty ked si bol maly alebo koho uznavaš teraz?Nech sa dari budem študovat tvoj pohyb snad sa niečo naučim!!! -
K narozkám
Přeji vše nej nej nej ke včerejším narozeninám,ať se ti stále daří a štěsrí tvůj život provází............ *15* -
Hmm
Ta kapitánská páska se k tobě vážně hodí. Fotbal umíš, v Arsenalu i v repre se ti skvele daří, tak hrej dál. *3* *4* *3* *15*