Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Rosický

OSOBNOST 17.10.2010 
333 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CAU TOMASI.VCERA STE JIM TO PEKNE NANDALI.JA TI VZDYCKY VERIL TEN GOL BYL FAKT SKVELEJ PEKNEJ DAREK K JUBILEJNIMU ZAPASU.HLAVNE SE DRZ I V BARAZI.CAU DAVID
  • k narozeninám ti přát nebudu ale jseš strašný prase pokud je to pravda to co otobě psali,gool byl pěkný ale to si u mě nenapravíš.Jsem ž.najdi si mě.
  • Já ho fakt zbožňuju.... je supeeeeer je to dobrý hráč ČR je rychlý má dobrou techniku a všchno si poctivě vydře.... a díííííík za ten goooool proti norsku!!!!!!
  • fotka

Tomasi poslal bys my FOTKU S PODPISEM a dal bys my adresu.
  • byt tebou tak bych sel do Barcelony,do stredu zalohy s Ronaldinhem.jste nejlepsi fotbelisti na svete. *4*
  • Rosi

Miluju tě Tomášku.Jsi nejlepší, ale jedna věc mi stašně vadí a to RAKDA KOCUROVÁ( *16* *5* )!!!Proč musíš chodit s ní!!!Jseš nejkrásnější fotbalista jakýho znám, ale ne jenom fotbalista, ale i proto jakej seš.Seš bombastickej fotbalista, syn, vnuk, a samozřejmě jako chlap.JSEŠ NEJLEPŠÍ A TO ZA KAŽDOU CENU TY MŮJ PLYŠÁČKU!!!!!! *14* *14*
  • dobry den

dobry den,chci vam poprat k svatku a dnes jsem od vas dostala toho krasnouckeho plysacka!!!!a taky ten plakat a fotky mociinko dekujuuu jste hhroozne hodnej!!sandra kmochova *4*
  • krásná štíhlá Blonďatá Tasemnice Eva - mobil. 603 851 826 *1* *1* *1* *3* *15* *5* *13*
  • worldcup 2006 Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
  • cau

Tome jen tak dál detito dobře.
    odepiš pavel.smarik@centrum.cz *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší