-
Re: Borec na konec
TONNY JE NAOZAJ CHLAPIK COL LEN TAK MALOKTO VIDI A TIE JEHO SMRTELNE UDERI SU FAKT FANTASTICKE CHCEL BI SOM SA SNIM STRETNUT SOM JEHO FANDA ONG BAG BEST. -
Re:
nevis kde objednat ten ong bak 2 skousel jsem vltavu aie tam neni chtel bych se na nej kouknout *15* -
LOVE TONY JAA
CAFTE LIDISKOVE...JA PROSTE MILUJU TONYHO !!! ALE ZAJIMALO BY ME KDE JE OFICIALNI STRANKA...ZNAM JENOM IAMTONYJAA.COM....ALE TA JE NAKA DIVNA...NO NERESTE...PAK KDYBYSTE O NEJAKE VEDELI TAK MI PISNETE JU? JAKO PLO ME JE TO HODNE DULEZITE...JINAK VITE ZE UMI BID BOX A REP??TY VADO..SEM JENOM TAK CUMELA!!ON JE BOREC..UPA HO MILUJU !! ALE SKODA ZE TEDKOM MA DLOUHY VLASY...S KRATKYMA VIPADA LIP...ALE AJ TAK HO MILUJU TAK CAFFFTE !! *14* -
Borec na konec
Drsnej borec -
Tom Yum Goong
The Protector (thajsky naázev: Tom Yum Goong) taky jsem ten film viděl stáhnul jsem si i titulky ... příběh fakt na hovno *5* ... ale ,,fajty´´ *16* GOOD. *1* -
Re: Víc úcty k bohu !!!
Máš recht mělo by tady toho bejt víc o někom tak skvělím jako je Tony Jaa :o) já sám znám stránku kde je toho o něco víc než tu :D a je kupodivu česká *14* *15* -
čést, hrál aji v novém filmu "Protektor" je to šupa film, příběh úplně na nic, ale ty bitky za to stojí!!!!! *1* *1*
-
čést, hrál aji v novém filmu "Protektor" je to šupa film, příběh úplně na nic, ale ty bitky za to stojí!!!!! *1* *1*
-
Filmy
Lidi kde všude hrál? Vím jen o Ong Bak a o Ong Bak 2. Jestli někdo víte pošlete mi pls mail. Díky moc *3* -
Víc úcty k bohu !!!
Hlupáci jak tu můžete mít samotného boha bojových umění a mít u něho tak strašně málo informací!!! Tony Jaa je skutečným králem Muay thai a také moc dobrý herec. Dá se říct že je nástupcem Bruce Lee ve světě akčních filmů hong-kongského stylu! Budu rád až sem přidu příště když tu uvidím úplně vše o jeho životě a soukromí! neškodili by také ňejaké fotky či videa. tak nashle -
Drsny borec
Tony Jaa je nejvetsi borec ktereho znam..je krasa se na neho divat setkat se s timto muzem by bylo super..fakt drsny tipek v muay thai *3*