-
Filmy
Lidi kde všude hrál? Vím jen o Ong Bak a o Ong Bak 2. Jestli někdo víte pošlete mi pls mail. Díky moc *3* -
čést, hrál aji v novém filmu "Protektor" je to šupa film, příběh úplně na nic, ale ty bitky za to stojí!!!!! *1* *1*
-
drž pi** ty seš katastrofa :P
-
Tom Yum Goong
The Protector (thajsky naázev: Tom Yum Goong) taky jsem ten film viděl stáhnul jsem si i titulky ... příběh fakt na hovno *5* ... ale ,,fajty´´ *16* GOOD. *1* -
Borec na konec
Drsnej borec -
-
Re: Borec na konec
tonny je naozaj chlapik proste ked vydim jeho smrtelne uderi tak my idu až zimomriavky každy den si ho musim pusťiť ked pridem z roboty tonny bude moj vzor do konca života dufam že natoči dalšie skvele filmy. -
néé že je borec ale je to špičkovej bojovník je to frajer černý jsou zkrátka nejjjjjjjjjjjj *3* a jsem rad ze jsem taky cernej totis mi to mame v sobe hahah bili neeeeee *14* *13* -
-
Re: Re: Borec na konec
Když už tak je snědej a ne černej.. *9* ..Je to thajec a thajci nejsou černí *13*
-
-
TONNY JE NAOZAJ CHLAPIK COL LEN TAK MALOKTO VIDI A TIE JEHO SMRTELNE UDERI SU FAKT FANTASTICKE CHCEL BI SOM SA SNIM STRETNUT SOM JEHO FANDA ONG BAG BEST.
-
-
LOVE TONY JAA
CAFTE LIDISKOVE...JA PROSTE MILUJU TONYHO !!! ALE ZAJIMALO BY ME KDE JE OFICIALNI STRANKA...ZNAM JENOM IAMTONYJAA.COM....ALE TA JE NAKA DIVNA...NO NERESTE...PAK KDYBYSTE O NEJAKE VEDELI TAK MI PISNETE JU? JAKO PLO ME JE TO HODNE DULEZITE...JINAK VITE ZE UMI BID BOX A REP??TY VADO..SEM JENOM TAK CUMELA!!ON JE BOREC..UPA HO MILUJU !! ALE SKODA ZE TEDKOM MA DLOUHY VLASY...S KRATKYMA VIPADA LIP...ALE AJ TAK HO MILUJU TAK CAFFFTE !! *14* -
protector
nevite kde bych mohl objednat film tom yum goong *4* -
-
Re: protector
Zkus torrent *5* -
Re: protector
Na torrentu?? *1*
-
-
daniel
Jo,je úplně cooooooooooool.Viděl jsem film ong-bak a myslím si že je přeborník v úmění muay thai.Mám ho moc rád *14* *14* *1* -
tony jaa
fakt svkvělý herec a fakt umí skvěle zápasit.......viděl jsem ong-bak 1 a 2 a fakt super film...moc bych chtěl umět bojové umění muay tai jako Tony Jaa.... *5* -
-
Re: tony jaa
*1* nechci vám do toho zasahovat ale Tony používá ve všech filmech nejen prvky z Muay Thai ale aji Aikida (jak láme ty ruce a tak např) a Taikwonda jak tam dělá ty rozmanitý kopy =P .. přehazování přes záda > Judo =P .. to není všecko jen o muay thai ale o jeho všech bojových uměních =P .. + tej akrobacii =D ..je to dobrej tejpek =P .. bruce lee taky a nedá se porovnávat kdo by koho složil jak tu někteří píšou =P .. nikdy nevíš kdo co udělá =P .. to je dobrý si pamatovat a naučit se předvídat *13* *5* -
-
Re: Re: tony jaa
tony vubec nepouziva muay thai ale barmskej box kdyby ste chteli vedet a to se nezklada ze zadny ho aikida ani taekwonda a ani juda
-
-
Re: tony jaa
ahoj tady videl jsem ten film je hustej a taky se ucim muay thay *3* -
-
Re: Re: tony jaa
jo a ten film ong-bag je naprosto nejlepsi co jsem videl a Tony jaa je borec na celem svete *3*
-
-
-
Tony Jaa is Killer
ja by som chcel byt taky dobri ako je Tony Jaa a rad by som sa chcel s nim stretnut.Rad by som vedel kolko mu trvalo sa naucit to umenie Muay Thai a ostatne ja proste najlepsi koho poznam
JE proste Cool
Tony Jaa is Killer
A rad by som sa ho spital ze ci este bojuje lebo kamarati mi povedali ze uz s tim prestal lebo sa boji ze niekoho zabije zahttp://img.osobnosti.cz/smiles/21.gifbije -
-
Re: Tony Jaa is Killer
To by jses na začátku musel naučit češtinu xD :D *1* *1* -
-
Re: Re: Tony Jaa is Killer
tak to je huste napsany fakt sho setrel *5*
-
-