-
jžš to musíte psát všude že miley je hnusná a jak to její mamka mohla dopustit?...vsadim se že je daleko hezčí a chová se líp než vy když jí tu nadáváte...jste fakt trapný.. *16* *10*
-
Nevim jak si mohla dopustit tu hrůzu u Miley ty vlasy a chovani:(
-
jak jsto mohla dopustit tvoje dcera se hrozně změnila vůbec se mi nelíbí!!!
-
ahoj myley cirus mas hnusneho brachu
-
všechno nejlepší k narozeninám
-
Všechno nejlepší *3*
-
všechno nejlepší k narozeninám.
-
Vše nej
Všechno nej.
Ale...brrrr. nechtěla bych mít narozky pátek třináctého -
Happy Birthday
Happy Birthday *4* *4* -
Re: Re: Re: nesouhlasím
Billy Ray se mi v některých momentech i líbí jako chlap.
Nevím, jestli je Miley celá máma nebo celá táta.......dřív se mi ta holka nelíbila, ale teď jo..je pěkná a řekla bych, že její sestra Noah je jí teda sakra podobná. -
Re: Re: Re:
šak to je mamka miley -
sestry
S Miley vypadájí spíš jako sestry než matka s dcerou... *4* -
Happy Birthday
Happy Birthday ................ -
Re: Re: nesouhlasím
Podle mě teda Miley na její mamku moc podobná není nejvíc je podobná na Taťku Na Tish je nejvíce podobná Noah............. -
Re: nesouhlasím
A copak je ten Billy Ray ňákej fešák?! Je hnusnej a tlustej.. a zadruhé, Miley je celá máma řekla bych, takže aspoň vidíte, jak bude jednou vypadat..Navíc nevím nevím, proč si někdo myslí, že je Miley ňák hezká. Obyč. holka, znám milionkrát krásnější a nemusejí to být ani zpěvačky. Krásně zpívá tojo, ale vzhled.. ten raděj nekomentuju. -
Re: Tish Cyrus
to máš pravdu je podobná miley i ta její sestra Nath Cyrus nebo jak se jmenuje. *4* *4* *4* -
Re: Jaký má email
Hele když je to americká herečka tak asi nikdo na ni nebude mít e-mail to je jasný ne?!!! *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: nesouhlasím
Bože je to jeho rohodnutí nejde o vzhled ale co má v srdci jak se chová ty debilko a co ti je dotoho!! *9* *9* *9* *13* -
Re: Re: nesouhlasím
nojo ty máš taky chyby v pravopise.a já vím že na tom nezáleží,ale vzpomeň si na karla gotta.jak si vzal tu ivanu-a to dělala sestřičku *13* *13* *13* *13* *13* -
je to jeji mama
je to jeji mama *13*