-
T.H.
Je fakt krásnej!!!! *14* hlavně v tom Nekonečném příběhu.... *3* *14* *14* -
Holky!Myslím, že zklamu vás všechny. Já mám příbuzný v Kanadě. A můžu vám říct, že Tylera jsem osobně potkala v jednom supermarketu a byl naprosto normální. Dokonce mi musel půjčit peníze, protože jsem neměla dost. Vy toho naděláte kvůli nějakýmu klukovi.
-
-
Re:
Ahojki!Fakt jsi ho potkala???ty jo tak to ses musela mít.Jo taky ho tak potkat a jed do Kanady to by bylo super *14* *14* *14* *9* *9* *9* *14*
-
-
hojky!!!jj v NP je moc hezkej,ale jako většina lidí tady sem taky zatim nic jimýho s nim neviděla:o)...Zrovna koukám na opakování toho dílu jak mu tam ostříhaly ty vlasy *4* ...jo a pro Markétu: Po nákym to filmu bych se ti možná mohla poptat:o)
-
Tyler
Ahojki prosím nevíte někdo jestli vyšlo jeho CD v česku???JEstli jo napište mi na mejl nebo tady děkuju moc.ale pochybuju že vyšlo u nás! *9* *7* -
Jo,je fakt krásnej!!! *14* *14* *14*
-
já s nim chci chodit!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *10*
-
je nádhernej *14*
-
for markéta:jj.....v to m nekonečném příběhu je fakt *4* taky sem nic jiného neviděla..ale fotky s tych filmů jo.......třeba je to tým,že mu tam bylo teprv 15......
-
terry-d
cau vsichni sem tu poprve pokeca nekdo o zjevne oblibenem tylerovi??dik *3* -
Tyler
Jj Tyler is the BeSt!!!Je to super herec,zpěvák,...prostě klučina jak má být a ty jeho videa.Tak se s ním setkat osobně což se asi nestane ale přece jen není co dodat je nejlepší *14* *15* *14* *14* *14* *14* *1*