-
Úžasňák
Měla jsem možnost poznat pana Glazara osobně.Pár hodin v jeho přítomnosti nalije člověku do žil tolik optimismu,že si pak říká:kde to ten chlap v sobě bere.Naprosto úžasný,přirozený a člověčí živel.Velmi si vážím tohoto setkání. -
Pane Glazare,preji Vam hodne stesti,at mate kolem sebe hl.lidi,co Vas maji radi a vse se Vam dari.Hl.preji,at jste zdravi,vim,ze jste si dost vytrpel
s nemocemi,snad jste uz v poradku a ukazete se nam i v televizi,rada Vas vzdy vidim,dovete rozesmat i potesit na dusi...Jste fajn chlap a mam Vas moc rada. -
V.G. kamenak 1.2.3.
V.G. kamenak 1.2.3.. vim že je supr bil aj v pořadu vyměna manželek,když ta jedna partnerka šla jstou do jeho kabaretu... bil to užas.ne
zbožnuju tihle osobnosti.cz jejich ochrankině
presidentka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Bože co ty jsi za dementa????
-
-
´´´´MTR😱😇
-
-
-
Bezva člověk
Vynikající člověk,škoda ho,měla jsem ho moc ráda *8* -
-
Re: Bezva člověk
A už nemáš?.... *3* -
Re: Bezva člověk
co škoda ho však žije né.. Dano...... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ahoj Václave,koukal jsi na internát Tiba kde jsem i já žila a znala Tě osobně i Tvého bratra Jindru a Láďu,na jméno sestry si nepamatuji.V 72 jsi měl pejska bedlioenteriera čedivého(nevím zda jsem to napsala dobře) a jezdil jsi s ním do Prahy na stříhání,čistil mu zoubky.
Píšu to jen proto abys věděl že jsme se znali.Ráda na to vzpomínám pokaždé když jedu do Dvora a to je teď každý rok.Když jdu okolo domu vždy vzpomenu.
Ráda bych se zase někdy sešla.Přeji poklidný a doufám že spokojený život.Alena -
😂😂upřimnou soustrast´´´všem
-
sympatický tlouštík ve filmu
Pro mě velice sympatický Vašek si zahrál nenápadnou roli v notorický známém filmu kameňák ! Líbí se mi na něm s jakou elegancí a vtipem to zvládl. Rád bych si s ním popovídal ! Přesto, že zažil v poslední době hodně smutku, fandím mu a chtěl bych aby se na obrazovkách televize objevoval stále častěji! Je to prostě fešák ! -
Komik
Je to zaprvé pro mne jediný komik, který dokáže udělat SHOWE a nestratí přitom glanc. Vyděl jsem mnoho pořadu ve kterých vystupoval a vždy byly vynikající. Je škoda, že se znova nevyskytuje v TV, tak jak bych si přál. Ale to mne neodrati, abych se přišel podvat na jeko kabaret. MTMR Honza z Pardubic *3* -
-
Re: Komik
Každopádně do Srdce a kámen určitě zajdi, pokud jsi to ještě neudělal - je to tam parádní!!!
-
-
Vašek
Vašek není ročník 1946, ale 1952. A není původní profesí scénárista, ale pošťák ve Dvoře Králové. -
v.g.
v.g. nejjjjjjjjj supr,,,,,,,,,,, genialni osobnost *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*