-
Re: Re: Re: =0*
Jo....upe sexsouš v roli Janošika...kdyby tak vypadal i doopravdy.....ten účes a oblečení mu moc slušinkalo...LOVELY *14* *14* -
Re: Re: =0*
Ne delam si srndu ale nejlepsi bylo v tom filmu jeho pohledy ma hrozne pekne oci je cely pekny -
Re: =0*
to je muj herec tak ho nech byt jasny -
osobni
Me se film Janosik moc libil hlavne se mi libil herec Vaclav Jiracek je mi moc sympatickyy je hrozne nadhernej muj sen je kdybych se s nim mohla nekdy setkat byl by to muj zazitek na cely zivot ke konci filmu mi ho bylo lito jak ho povesili na hak to bylo hrozne chtelo se mi i brecet ale slo to to byl nejlepsi film co natocili s nejleprim hercem na svete preji mu do zivota hodne stesti a doufam, ze bude s nim jeste jeden film v kinech uz aby ten film: Janosik byl v televizi uz se moc tesim kdyby jste ho nekdy videli tak ho pozdravujte a ze bych byla rada kldybych se s nim nekdy mohla potkat je to muj veliky sen Saruska *4* *14* *14* *14* *14* -
=0*
Já když ho viděla jako Jánošíka *14* hrozně mu to tam sluší je nádhernej *14* takovýho bych taky chtěla *3* -
jééééééééééééééééé ééé
ten je tak nááááááááááááádhernej! !!!!!!!!!!!!!!!!!vypadá jak anděl *4* já ho fakt balim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *14* *14* *14* -
Re: Krásnej =D
tjn......myslim si že to e skvělej herec...a mocinky hezkej.... *3* *14* -
Krásnej =D
...on má charizma a navíc je nádhernej... *14*