Přejít na výpis diskuzí

Václav Kopta

OSOBNOST 31.12.2006 
59 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Kopto,
    Můj,dnes již zemřelý tchán,jezdil celý život jako řidič ČSAD.Naposled jezdil jako TIRák.Když jsem Vás viděl vyprávět,jak jste jezdil "nasucho" autobusem (a tolik let),rád bych Vám poslal odznak "milion kilometrů bez nehod", který jsem po něm zdědil.Neznám bohužel adresu,na kterou bych Vám jej mohl zaslat.Pokud máte zájem,sdělte mi ji na Vašich stránkách.
  • Dobrý den. Nechcete se projet Rťákem s přestupem na loď? Ozvěte se ns tel. 777 743 020. Karel Turek
  • Zrovno pozerám "Sneženky a machři" a keď ho vidím v postave Radka ako sa tvári ,srší z neho neskutočná charizma a je veľmi sympatický ,už ako malá som mala na jeho mladú verziu slabosť ,a teraz už by som.asi váhala ,ale neskutočný pohľad v očiach ma stále :)
  • Vážený Pane, nedávno jsem Vás viděl ve Všechnopárty, zaujal mě váš
    zájem o vozy Škoda 706 RTO,přišel mi nedávno meil vývoj atd. Jsou tam
    i jiná vozidla, možná by Vás to mohlo zajímat nebo jste to již dostal
    z ČT-1 nebo od jinud.Pokud by jste měl o to zájem, dejte vědět, rád Vám to přepošlu, na škodovkách jsem se vyučil a nějakou dobu jezdil jako řiď. z povolání. . /hubelja@email.cz/
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!!! :)
  • venco,zhubni,jsi tlustý jako prase
    • Re:

tys ho viděla, já sem slyšela, že je tlustej, ale nikde nemůžu najít jeho foto, nemáš pls? *4*
      • Re: Re:

Podívej se na pořad MR.GS se Suchánkem a Geňou, hraje jim tam na klavír. Dává to Nova v neděli večer
  • Jako Radek Převrátil je nejkrásnější na světě!!!! *14*
  • JAKO RADEK JSI BYL NEJ!!! A NEJHEZČÍ!!!
  • vydrž, prďka, vydrž *15*
  • Prostě nej!!!!!!!!!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit