Přejít na výpis diskuzí

Václav Neckář

OSOBNOST 29.10.2010 
324 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pulnocni pisen, nadherna, procitena ma dusi. Opet skvele ,jako vsechny Vase pisnicky. Jste nas Vaclav. Vase obdivovatelka od detstvi, Anna - Sumperk
  • Díky Vašku za Půlnoční. Skromná, nádherná. Jana
  • Díky Václava za Vaši celoživotní práci,Vaše písně mě vždy pohladí po duši a je jedno,jestli je mi zrovna hej nebo mám tak trochu smutnou chvilku,protože déle jak chvilku já nesmutním.
  • Oprava

Kdyby někdo věděl odpověď na předešlý příspěvek, uvedl jsem tam chybný mail. Tento je správný. Dík
  • Poraďte mi

Už dobrých čtyřicet let mi neustále leze do hlavy jedna písnička. Když mi bylo sedm osm, moc přesně to nevím už, zatoužil jsem tenkrát silně mít svůj vlastní ostrý nůž. V železářství...atd. Neví někdo v jakém pořadu v televizi to bylo, a jestli je to možné sehnat? Díky.
  • poděkovani

Pane Vašku děkuji Vám za užasný zážitek na koncertě v Liberci i za taneček ,který jste mi věnoval.Koncert byl fantastický,prostě super.Jen mě mrzelo ,že jsem nemohla počkat po koncertě,bývala bych se s Vámi ráda vyfotila.Jsem Vaše letitá fanynka a obdivuju Vás.Jste prostě super.Přeju Vám hodně štěstí ve Vašem životě a hodně,hodně zdraví.Moc děkuji.
  • Nevim proč ve filmografii chybí -

Kdo je kdo (TV film)
    Komedie Československo, 1973, 66 min
    Komediální příběh o záměrné výměně životních rolí dvou mladých mužů, kteří jsou si k nerozeznání podobní: populárního zpěváka a automechanika... Dvojrole Václava Neckáře, kladoucí otázky nejen na téma kdo je kdo, ale také co je co a v čem je skutečná hodnota života a práce. Televizní debut Simony Stašové.
    Režie:Antonín Moskalyk
    Hrají:Václav Neckář, Stanislava Bartošová, Jan Kanyza, Václav Lohniský, Simona Stašová, Jana Paulová, Jiří Lír, Blanka Waleská, Míla Myslíková, Oldřich Velen, Jiří Pleskot, Ivo Niederle, Karel Augusta
  • Zdravíme

Ahoj Vašku byla jsem na autogramiádě v Brně.Bylo to pěkný jsem ráda že jsem tě mohla po X letech opět vidět.Doufám že budeš zase brzy v Brně.Zatím pa a přeji hodně zdravíčka *4* *3*
  • podekovani

diky p.vašku byla jsem na vas v Brne a moc se mi vaš koncert libil kdy budete zase v Brne *3*
  • Vánoce !!!

Vendo opožděně vše nej.nej.nej. k vánočním svátkům a do Nového roku Hodně zdravíčka,štěstíčka a spokojenosti a taky těch bankovek bez nich to nejde!!! To přáni samo platí i pro Tvoji Manželku a bratra!!! Přeje Majka. *3* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit