-
nuda v Brně
Ahoj, nemám sice tušení, jestli jste fakt "kunda" nebo fakt hezkej, nebo víc sexy než někdo jiný, ale doufám, že ve skutečnosti nejste takový truhlík jako v Ulici:)V České miss jste byl dobrý a hezký, vedle těch všech krásek, tak snad které z krasavic jste fandil? *5* -
....
Ahoj Vasiku...Chci se zeptat...Stale chodis na panacka do Best bowlingu do Metropole??Pamatuji,ze jsi tam obcas zasel...:-)Ja uz tam nepracuji,ale takovy sympatak se nezapomina..Pa pa -
čauky
*14* *14* *14* *14* *14* seš fakt hezkej,seš zadanej? *14* -
Venca bude hrát v novém seriálu ČT "proč bychom se netopili"
Hej... novinka... Václav bude hrát roli Kenyho v novém seriálu o vodácích "proč bychom se netopili" na ČT1 je to každé pondělí v 20:00 (první díl 26.1.2009) *1* -
ZDRAVÍM
AHOJ, VÁCLAVE,
pamatuji se na Tebe z Rubínu, kde jsem kolem roku 2001 dělala za barem s Luckou a Ladou.
Moc Ti celá rodina fandíme a všimla jsem si, že jsi Vodnář z roku 1976, stejně jako já, takže to určitě nemáš jednoduché. *3*
Takže zdravím a držím palce, ať se daří -
Václav
Moc se mi líbíš, Václave. Jsi mnohem víc sexy, než tvůj bratr. *4* -
-
Re: Václav
Bohužel,jediné co mi vadí je srovnání se
sourozenci, rod.příslušníky ,vždyť každý hraje za sebe a nikdy nemohu srovnávat v
žádné profesi. *3* -
-
Re: Re: Václav
To máš absolutní pravdu napis mi pls. *14*
-
-
-
Chvála
Milý Václave, roli policisty Kamila v Ulici hrajete výborně, jste tam ohromně sympatický. V jiné roli jsem Vás zatím neviděla, budu to muset co nejdřív napravit. Přeju Vám co nejvíc pěkných a zajímavých rolí a hodně zdraví a elánu v práci i osobním životě. *4* *14* -
vztah k Saěovi Rašilovi
Nejedná se o bratra Saši Rašilova? -
-
Re: vztah k Saěovi Rašilovi
Je to tak, Venca je bratr Saši Rašilova *3*
-