Přejít na výpis diskuzí

Václav Vorlíček

OSOBNOST 24.8.2008 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Cibulkových seznamech veden jako agent STB.

  • agent STB.

  • Dobrý den vážený a milý pane režisér, milý pane Vorlicku. Dovolte mi aby Vás z Turnova pozdravila jedna Jana a syn Radim kteří by rádi získali váš autogram. Vaše pohádky , ale nejvíce krásná Popelka, na které jsem vyrostla a teď už i mě dospělé děti, je stále nádherná a nepřekonatelná. Jsme hrdí, že máme takového člověka a takového pana režiséra, protože umět utopit dr. Mráčka apod. To je umění. Víte, my už jsme to zkoušeli i do České televize, ale odpověď žádná...Teď co jsem po zákroku srdíčka a uz rok marodim to nevzdavame, nebo alespoň nechceme vzdát. Jinak Vám strašně moc přejeme hodně úspěchů štěstí lásky pohody hodné lidi kolem sebe ale nejvíce přeji zdraví neboť nyní sama dobře vím význam toho slova. Opatrujte se a snad naše řádky si najdou cestičku k vam. Rádi zasleme i ofrankovanou obálku jen nevím přesně kam a na jakou správnou adresu vás kontaktovat. S pozdravem se loučí Jana a Radim Stichovi Podháj 39 Turnov 51101. Děkujeme vám.
  • Všechno nejlepší, hodně zdraví a lásky Vám přeje Mojmír.

    PS:Děkuji
  • Dobrý den,
    ráda bych měla Váš autogram do sbírky a nikde na Vás nemohu sehnat kontakt.Pokud bych napsala do některé televize,nejsem si jista,zda by Vám to bylo doručeno.
    Může mi někdo poradit,kam napsat? Děkuji Marie Pospíšilová
    Žďár nad Sázavou
  • ty pohádky co natočil jsou docela hezký
  • preji vam vazeny pane rezisere hotovy positivni posudek od vaseho primare s positivni naslednou lecbou horvath
  • Dobrý den pane Vorlíčku.
    Dnes jsem se dozvěděla o Vašem úrazu. Přeji brzké uzdravení! Mám v Ječné ulici obchod a na tomto přechodu bylo již mnoho karambolů. Měli by tento přechod zrušit, nebo něco s ním prostě udělat. Chci napsat stížnost, už se na to nemohu dál dívat ! ! !
    Zdraví Alena Hlavínová, majitelka Starožitnictví U Ignáce
  • Dobry den vaše pohádky se mi moc líbí a doufam že po nedavne autonehodě jste v pořadku.doufam že natočíte ještě spoustu pohádek.
  • Dobrý den pane Vorlíčku,

    pohádka tři oříšky pro popelku je krásná pohádka, ale jedna věc mně docela trápí : vypadá to že ve filmu bylo utýráno zvíře - konkrétně liška - na filmu je nejprve vidět jak si zvíře zoufale pokouší vytáhnout šíp z těla a na dalším záběru je vidět toto zvíře již mrtvé - vypadá to že toto zvíře zahynulo v bolesti jenom proto aby jste měl hezký záběr pane Vorlíčku - nevadí mi zabíjení zvířat za účelem obživy - ale vadí mi zabíjení zvířat jak si pro zábavu jako zpestření k pojídání bramborového salátu

    pokud k tomuto chcete vyjádřit, můžete mi prosím napsat na můj e-mail : rohel.pavel@atlas.cz

    s pozdravem Pavel Rohel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit