Přejít na výpis diskuzí

Valja Stýblová

OSOBNOST 31.12.2006 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klaním se před paní spisovatelkou!
    Je to víc než knihy....
  • Jarmila

    Kolem r.1995 pracovala paní profesorka externě na ambulanci v Domově důchodců v Malešicích. Milá , vstřícná, odborník na svém místě . Moc ráda na ni vzpomínám a přeji jí hodně zdraví a životního elánu .
    Její knihy jsem přečetla skoro všecky , některé mám přímo od ní , s věnováním . Je mi 75 roků a stále se k nim vracím . Nádhera ! Za vše veliká gratulace ! Takových kvalitních lidí jsem ve svém životě poznala jen velmi málo.
  • Právě čtu knihu Nenávidím a miluji.Jak úžasné.Po dlouhé době čtení,které mne nenechává ani na chvíli v klidu.Jak ráda ji otevírám a čtu.Potom o ní přemýšlím.Už dlouho jsem nedržela v ruce tak nádherné čtení.Děkuji Eva
  • Právě jsem dočetla Nenávidím a miluji. Úžasný román, obdivuji autorku, jak v něm nádherně vykreslila charaktery, osudy lidí, které se od jejich charakterů odvíjejí. Jsem uchvácená, konečně po dlouhé době jsem zase jednou přečetla krásnou knihu od úžasné spisovatelky, tak moudré. Možná mě román uchvátil také proto, že mi připadalo, jako by autorka popisovala tak trochu mého bývalého manžela a mě, samozřejmě jen trochu, nejsme hlavními hrdiny jejího románu, ale charakterově k nim máme velmi blízko. Proto jsem prožívala s hrdiny románu vše a zároveň o nich (o nás) hodně přemýšlela, hodně jsem pochopila. Pro mě byl tento román nastaveným zrcadlem, úchvatným, moudrým dílem. Děkuji paní spisovatelko.
  • mám Vaše knihy schované víc jak 30let....dle nálady se ráda k nim vracím. Přeji zdraví, zdraví, zdraví paní Valjo a děkuji za nás čtenáře
  • Vynikající tetralogie o Josefu Hlávkovi. Gratuluji.
    Zdenek
  • Právě čtu knížku Lužanská mše I.Vita brevis, moc se mi líbí a čtu ji díky tomu,že knížky od Valji Stýblové miluji, alespoň čtvrt století.Moc mě obohacují a díky netu je všechno ještě zajímavější,protože on mi pomáhá ledasco pochopit, přeložit a přiblížit.
    Přeji hodně zdrví :-)
  • Také chválím.

    Jako dnes ji vidím když po operaci ploténky v roce 1985 na vizitě na neurologii na Vinohradech četla moji zprávu."Měl jste výhřez ploténky ve velikosti několika sekvestrů".A povytáhla obočí.Takže po létech ještě jednou dík. *4*
  • Pochvala

    Děkuji za všechny Vaše krásné knihy,které jsem přečetla.Naposledy úžasná kniha LUŽANSKÁ MŠE.Hodně mi mrzí,že kniha Ondinino prokletí je beznadějně rozebrána.Přeji hodně zdraví a sil k Vaší záslužné práci.
  • Pochvala a doporučení

    Zatím jsem od ní přečetla pouze jednu knihu (Benjamin) ale moc se mi líbila!
    Vřele doporučuji a chtěla bych vzkázat:Takových jen houšť! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit