Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :((((((

neeeee pane božeeee *10* *9* ..tak holčiny já musim,chce sem brácha *9* *9* ..Ten si to taky umí načasovat aaa *9* *10* ..Tak pppp zítra jsem tu tak ve 4,máme odpoledku *9* tak ppp at se vám zdaj klásnoušký sny o Nessynce jak motorovkou zabíjí Ashleynu *1* ...Mejte se,dobrou *14*
    • vanessavk

Re: :((((((

haha *1*
      • vanessavk

Re: Re: :((((((

ahoj *5*
    • kajuska4

Re: :((((((

jj papa *15* *15* hihi *1*
  • juj

Ahojík,jedna super zpráva je,že Nessynka v tý válce z Ashleynou zase vede,já tam nabádám co nejvíc lidí ptže Nessy musí vyhrát *14* *14* *1*
    • kajuska4

Re: juj

jjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vananneh

holky??

Holky kdo tu teď je??:) Neměli bysme si třeba říct jak se menujeme aby sme o sobě aspoň něco věděli??:)
    • Re: holky??

no tak to je asi jasný jak se jmenuju no přece verča *15* mě se líbí jméno verča jiný bych nechtěla *4* a když sme byli na dovči tak tam byla osuška se jménem vanesa a já sem si ho koupila a mamka řekla: tak bysme tě mohli pokřtít na vanessu a já jooooooooooo a ona cože? to byla sranda *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: holky??

*15* jj ja bych se chtela jmenovat s dvouma Vanessa ale kdyby rodice jenom s jednim tak aj s jednim bych klidne souhlasila protoze to je podobne akorat bych se psala s jednim *1* *1* *1* *3* *4*
        • Re: Re: Re: holky??

jj *15* ..Me se líbí víc Vanessa než Vanesa je to takový upravenejší,ale Vanesa je taky moc hezoušký *14* *14* *14* *14* *1*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: holky??

jj me taky vic Vanessa *14* *3* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: holky??

jj *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: holky??

jj to je fakt Veru *3*

*4* *4* *1*

pač sme na to zvyklý kdyby se jmenovala vanesa tak by to vypadalo zase tohle divně no...
    • kajuska4

Re: holky??

cauky ja jsem tu *3* *4*
      • kajuska4

Re: Re: holky??

tak me rikejte bud:Kajush nebo vanesskakajus nebo jeste Kaprolinko *15* a jeste muzete kajuska4 *1* ale nesnasim kdyz me nekdo rika Kájo jako Gott *9* *9*
        • Re: Re: Re: holky??

jj *1* tak já ti budu říkaaat... přemýšlím...........přemýšl
  • parket..a

SOUTĚŽ

Vanessa VYPADLA, ale jestli chcete můžete hlasovat pro někoho jinýho tady http://parketa.blog.cz/0909/nejhezci-zpevacka-7-kolo
    • Re: SOUTĚŽ

acha..ale já myslela že mela nessy nejvíc hlasů,nejmín mela myslim selena.. *13*
      • kajuska4

Re: Re: SOUTĚŽ

jj to mas pravdu *9*
    • 21.4.1993

Re: SOUTĚŽ

tak to je skoda..ja jsem hlasla pro hilary
      • Re: Re: SOUTĚŽ

neeeeeeeeeeeeeeeeeee já sem zase hlásla pro rihannu podle mě je z nich nejhezčí ale nessy je hezčí *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: SOUTĚŽ

jj presne *14* *14* *14* I LOVE NESSY *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: SOUTĚŽ

*9* *9* *9* skoda *9*
  • vananneh

ahoj

Ahojkyyy!:)
  • ?

ahooooojík,je tu nekdoo *7* *1*
    • Re: ?

achoj já tu jseem! před chvílí jsem přišla ze školy
      • kajuska4

Re: Re: ?

cauik Veru *3* *4*
        • Re: Re: Re: ?

aoooojík
    • kajuska4

Re: ?

ahoj jj ja my jsme mely 7 hodin totiz *9* a uca v tv nas cetla rad *1* takze nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* *9*
      • Re: Re: ?

aha my sme měli 6 hodin a ještě sem do pul druhý čekala na ségru ve škole takže dobrý no až na to učení
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?

acha.. *3* *3* *4* *4*
  • :)

a co deláte holky *7* nebo jsme tu jen my s kajus *7* *4*
    • Re: :)

Mno,tak vidim že už tu nikdo neni,tak já pádim pppp mejte se kraaasnoučce pppp zitra po skole *4* ..I LOVE NESSY AAAH *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: :)

achoj ja jsem tu me nesel net tak jsem to restartovala a trosku mu nadala a frciiiiiiiiiiiii *15* *15* hahaha *1* *1* hm...ted jsem dosla s venku byla jsem s mamou se psem *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :)

tak ja se jdu cucet na tv tak papa zitra mam 7 hodin *9* *9* ach jo *9* *9* to je voprus papapapa mejte se holkyyyyyyyyy

I LOVE NESSYNKAAAAAAAAA SLUNISKO NASEEEE *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOWUJU TEEE *14* *14* *4*
  • jupí:D

na tom blogu o pizdalece zase vede Vanýýýýý a předtim to bylo vyrovnaný ale ted jsem tam zase dala hlas takže Nessynka vede..Pfff to jsem zvedavá jak to dopadne ale i když (doufám že ne) Nessy nevyhraje,pro me bude vždycky nejlepší *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: jupí:D

jj presne *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: jupí:D

jj vsak jj neboj *3* *3* *3* *4* *4* *4* musi VYHRÁÁÁTTTTTTTTTT!!!! *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: jupí:D

jj přesne,musí,proste musí!!! *1* *10* *10* *10* *10* *10* *1* *1* *4*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: jupí:D

*4* *4* jjjjjj *4* j *4* *4* jjj *14* j *14* jj *14* j *14* j *14*
    • Re: jupí:D

to doufám že ne to je jako že doufám že nessynka vyhraje,ne že doufám že nessynka nevyhraje *15* *15* *15* ..Doufám že me chápete,já sama sebe totiž moc nechápu *1*
  • kajuska4

holky?

Ahoj holky ja a Klárus jsme zalozily spolu blogisek o Nessy *14* *14* tady je kuknite teprve zaciname takze se nedivte *1* *1* tady je:www.vanessahudgensisbest.blog.cz *3* *3*
    • Re: holky?

jůjky vy máte klásňouškej blogísek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: holky?

JE dekuji *3* *3* *4* *4*
        • Re: Re: Re: holky?

*4* *4*
  • nej

vanessa je ta nejlepší holka na svetě.mocinky jí to přeju.a jsem vanesso zvědavá co bude s tim mymčem!! *14* *14* *14* *14* *1*
    • kajuska4

Re: nej

*14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit