-
ja idem tiež
no tak ja tiež idem ale budem si písať z kajuo na icq tak nech sa vám zda o nessy tak ahojte *4* *4* *4* -
-
Re: ja idem tiež
jj *15*
-
-
celebrity
ahoj lidi koho máte z celebrit nejradši?? já určitě upe upe nejvííc nessyyyyyyy *14* zlatíško moeeeeee!!i love you nessy mucQ *14*a taky mám ráda nicole scherzinger další moe zlatíškoo *14* a evu longorii ta je taky super *14* a rihannu ta je moc hezká a má hezu písničky (ae ne tak jako nessy *14* *14* )taky mám ráda stellu (hudgens) ta je taky dobrá další moe zaltíškoooo *14* *14* holky? já nwm jak vám ale líbí se vám jesse mccartney? mě jo a... dokonce víc než zac... zac se mi líbí taky ale jesse víc *14* další moe zlatíííííí *14* *14* *14* *14* a koho nesnášíte? no tak já ashleynu tisdale (já jí budu říkat ashkráva vy si jí říkejte jak chcete) je to blééé fuuuj pizda největší ze všech pizd a pak nemám ráda mileynu cyrus (někdo jo ale já prostě ne...) není moc hezká a ani její hlas se mi moc nelíbí a pak nesnáším roberta pattisona! další bléé vypadá jako zjev a někomu se líbí a nechápu jak se někomu muže líbit... pak nemám ráda megan fox *10* fuuuj ta se mi taky nelíbí bléé další pizda všech pizd *10* *16*nessy, stell, jesse, nicole, eva a rihannu sou prostě best!!!! mucQ 4ever *14*(sory že ne nějáký celebrity nadávám ale vážně se mě vubec nelíbí!!!) -
-
Re: celebrity
mno tak samozřejme 1.je Nessynka *14* pak je mileynka,selenka,emma watson,taky se mi líbí taylor swift ze skupin aloha from hell,green day,simple plan,Aly&AJ nesnášim Ashleynu Pizdale,Jonas Brothers,Ewu Farmu, Tokio Hotel,Megan Fox a to je asi všechno *15* *3* -
Upa nejradšíí mám *14* vanessku *14* *14* ...Samathu Boscarino,Ashley ( na téhle dizkuzi ji nenavidite ale ja ji mam prostě ráda ) Miley ( ma užasný písničky a skvěle vipadá v HM ) ... nesnááším Jonas Brothers jinak nikoho nějak zvlášt -
-
Re: Re: celebrity
a prečo nemaš rada JB?
-
-
jj Nessy je prome taky na 1. *14* *14* *14* *3* *14* *14* a po Nessy Stella a jeste se mi libi Justin Bieber mno.....aj Nicol s PCD a nesnasim ashleynu,mileynu,megan fox,ewu farnou,tokio hotel,karla gotta *9* *9* I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* -
no ja jesseho nenávidím lebo podla man us5 je hnusna skupina a rihannu taky nemusim a a ani nicole neznám ji! takže ja mam rada nessy ashley a miley selenu demi nejvic a jonas brothers upa senza celebrity podla mna no ja už idem majte sa *14*
-
-
ppp
tak já padim holky..jelikož sem už nepřídu tak dobrou noc *15* ..at se vám zdaj krásný sny o našem sluníčku Nessynce,pp *14* *3* -
-
Re: ppp
ahoj presne nech sa ti zda o nessy *3* tak dobrú -
Re: ppp
jj papapa me se zda o Nessy kazdej dennnnnnnnnnnnnnn *14* *14* *14* *14* *14* *14* papa mej se dobrou *3* *4* *4* *4* aj tobe at se ti zda o Nessy *14* *14* *14* *14*
-
-
už musím smola
no ja už musm holky z pc a ešte pôjdem pozerať tv tak ahoj *3* -
-
Re: už musím smola
caw -
Re: už musím smola
ahoj
-
-
?
tak už se ví kdo to udělal? mě se to všechno nechce číst *1* -
-
Re: ?
aha *15*
-
-
anetik
kaji niaka anetik napisala že vanessa fúúúúj miley je nej tak to pls vymaž *5* -
-
Re: anetik
jj naka mala kravka to sem napsala *9* -
-
Re: Re: anetik
jo
-
-
Re: anetik
a kde?? -
-
Re: Re: anetik
mala by byť 2. stranka -
-
Re: Re: Re: anetik
smazano *1* -
-
Re: Re: Re: Re: anetik
dik
-
-
-
-
-
laura
a llaura odišla preto že má zaracha! rozbila 2 vázi takže tu týždeň nebude a ja budem mať 1. týždeň volný pc a ktomu tu vazu musi zaplatiť zo svojich penazí *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
a prave keď ešte bola online v tedy to rozbila a musela isť z pc *1* -
-
Re: laura
dobře jí tak *1* -
-
Re: Re: laura
jo -
Re: Re: laura
j *1*
-
-
-
demi and vanessa
no ja mam najradčej demi lovato ako prvu a druhu mam vanessu z miley a selenou *1* -
-
Re: demi and vanessa
já vim,já te mám v přátelích *4* -
-
Re: Re: demi and vanessa
jjjjjj
-
-
Re: demi and vanessa
jasne *4*
-
-
ahoj
ahoj som sestra emilyamiley6 nebojte ona by to aj tak nepovedala adminovi! ja vam poviem heslo ale ak chcete ona sa vam bude vyhrožovať že jej zmenite heslo a tak a povie to adminovy ale ona to nepovie!!! a ja ju nemam rada moju sestru je to fakt krava. jo a zvynila na mňa že som napisala že je nessa krava ale to som fakt nenapisala to ona -
-
Re: ahoj
aha *10* *16* *16* ..Ted tu emilyamiley6 nenávidim ešte víc! *10* *10* *16* *16* -
-
Re: Re: ahoj
*16* *16* *16* *8* *8* *10* jjj *8* *16* *16*
-
-
Re: ahoj
aha.....takze to byla onaaa *10* -
-
Re: Re: ahoj
ano -
-
Re: Re: Re: ahoj
juj *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
ja jsem to vedelaaa *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
juj krava posrata *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
-
lolec
tak jako přezdívky jsou fakt super,ale kde je tamta emilyamiley6?asi se nás lekla *15* -
-
Re: lolec
ja mam rada vanessu prečo by som mala písať že je krava? a nemám rada ashleynu fuj *9*
a moje naj celebrity su demi lovato ou taka krasna a vanessa tiež krásna *4* -
-
Re: Re: lolec
aha....ttj... *3* *4* ....moje nejky celebrita je Nessyyyy *14* *14* *14* *14* a jeji segrus ae az po Nessy *14* *14* -
Re: Re: lolec
jj
-
-