-
:)
díkes kajusko,nas dabelskej plan může začít *1* *1* -
-
Re: :)
a veď náš! ja som to našla to heslo sorry že som ssa naštavala *3* fakt prominte -
Re: :)
*15* *15*
-
-
pp
holky já musím... jdu s našima na nějákou oslavu tak pp -
-
Re: pp
papapa
-
-
sorrís
jo a a.verunko promin,ale já jsem si na začátku myslela že jsi to fakt napsala ty,že ses přidala k ashleyne tak fakt promin *4* -
-
Re: sorrís
jo to neva a už sem na to možná přišla... když se odhlásím tak když sem chci něco napsat tak musím dát autora a nejde přece se zaregistrovat pod stejným jménem dvakrát a tak třeba když do autora napsali a.verunka tak se to objevilo na mě když se nemuže zaregistrovat pod stejnou přezdívkou dvakrát!
-
-
...
ahoj holkky! no ja by som tu bola len ma bolí hlava takže nebudem tu na diskusi iba budem tu chodiť tak tak tak zatim pa *4* -
-
Re: ...
jj pp -
Re: ...
papapapapapa
-
-
?
teda ja neviem kto to je -
ou
mno jasne holky,za a.verunku se vydávala tamta kravička jak tu před chvílí byla,proto se odhlásila,když dáte jako přidat příspevek jako nereg. uživ. a dáte tam jméno a.verunka tak to i jako a.verunka napíšete *15* *15* *15* teda asi..nwm ale podle me to tak bude.. *15* *15* -
-
Re: ou
jj -
-
Re: Re: ou
a nebo ta krawa *16* -
-
Re: Re: Re: ou
bud ona a nebo od ashleyny!! -
-
Re: Re: Re: Re: ou
jj presne *16* *16*
-
-
-
-
-
neee
ale já jsem to nenapsala?? proč mi nevěříte? já sem to vážně nenapsala někdo se za mě vadává ale vážně? proč mě nevěříte?? *9* -
-
Re: neee
já ti veřim žes to ty nebyla *3* -
ja ti verim ja mozna vim kdo to je!!!beztak od ashleyny ja si to myslim jak oni si myslely ze minule jsme to byly mi tak ted to oni jsou!!! *16* -
-
Re: Re: neee
jj přesne!
-
-
ja ti verím už
-
-
vypadni!!
hele jestli nemas nessy rada tak odpal ja ji mam rada ale i miley ale tady nejde o miley ale os nessku!!!!!!!!!!!!! *16* -
-
Re: vypadni!!
nie to isto sa za nu niekto hrá *8* -
-
Re: Re: vypadni!!
keď tam a.verunka bola bez obrázku a keď napísala že sa za nu niekto hrá tak tam mala vanessu!!!!!!!!!!!!
-
-
-
a.verunka
a.verunka sa pridala kua shley *16* *16* *8* *8* -
-
Re: a.verunka
juj a.verunko sorry
-
-
bleeee
nessa je krava -
-
Re: bleeee
přesne..co to povídáš????????já myslela že máš nessy ráda *16* *16* *16* -
-
Re: Re: bleeee
holky ja jsem se ptala Verci a ona rikala ze to nepsala tak ja nwm *7* *7* -
ja taky. isto sa pridala ku ashleyne! ale ja mám rada ashley *8* *8*
-
-
ne neni nesska je skvělá(ale uznávám že miley je nej)ale nessa taky!!!!!!! *14* *16* -
-
krava si vanessa neni krava a.verunka *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10*
-
-
čo? -
-
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: bleeee
holky já sem to nenapsala přísahám někdo se za mě vydává!! -
-
Re: Re: Re: Re: bleeee
to bude určite ta kráva co to tu psala ty debility před chvílí..proto se odhlásila.. -
hmmmm asi mas pravdu neni tam fotka *7* -
juj sorry
-
-
-
-