Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vaness15

vanessa je best

Vanesska je skvela a oveľa lepšia než Ashley...Vanessa ma viac rôznych projektov ,Ecko Red,Ecko Unlimited,Sears Arriver,neutrogena....a tieš ma Vany viac novych filmov Bandslam,Beastly,Sucker Punch a Ash ma len jeden.....tieš ma Vany 2 super cd a čoskoro sa začne pracovať na novom....no skratka Vanessa toho viac dokazala a je upne supeer *14* *14* *14* *14* I LOVE BABY V *14*
    • Re: vanessa je best

tak to jsi trefila přesne,ashleyna je oproti van nahouby *3* ..Nechápu jak nekdo takovej jako je Ashley může mít takovejch fanoušků.. *15* *8*
      • kajuska4

Re: Re: vanessa je best

jj presne *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: vanessa je best

Vanesska77:Mas peknej obrazek kde je prosimte hledas *7* *7* *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: vanessa je best

jo už vim co jsem mela předtim, ten jak tam nessy je na tom molu nebo co to je s tim černym dlouhym trikem,to asi myslíš nebo ne? *4* *4* *3* *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: vanessa je best

ty mas vseljake hezke obrazky na oso ae fakt ja si to taky menim ale ja vubec uz nwm jakej si mam dat tak jsem si dala ten co ma Nessy *14* *14* na hlavnim no vsak uvidis *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: vanessa je best

tady na osobnostech *15* ..myslíš ten jak je tam van s tou fialovou mikinou nebo co?já už si to nepamatuju co jsem mela předtim,já si to furt menim *1* *1* *15*
    • kajuska4

Re: vanessa je best

jj to mas velkouuuuuuuuuuuuuu pravduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu Nessyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyyyyyy
  • kajuska4

holky jste tu??

Ahoj jste tu *7* *7*
    • mylove

Re: holky jste tu??

jsem tu já ale nejsem fanda Vanessy ale nevadí mi jen tak brouzdám! *3*
      • kajuska4

Re: Re: holky jste tu??

HM...
        • mylove

Re: Re: Re: holky jste tu??

HM...HMS *1*
          • Re: Re: Re: Re: holky jste tu??

já tu jsem kajus a já mám nessy ráda *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: holky jste tu??

Jéééé ahoj Veru...ja lowkuju Nessy *14* *14*
            • mylove

Re: Re: Re: Re: Re: holky jste tu??

já eva a nevadí mi ale já radši takový ty starší herečky třeba Angie J nebo Julia R a jako zpěvačku Lily Allen a Lady GaGa. Ale je to hezká holka:)
  • claire21

I love you

I love Nessy *14* *14*
    • Re: I love you

Já taky,je úžasná a přenádherná! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
      • kajuska4

Re: Re: I love you

presneeeeee *14* *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: I love you

LOWKUJU NESSYNKU *14* *14* *14* *14* myslim na Nessy vsude ve skole a podobneee *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: I love you

Já ne zase tak pořád ale taky na ní myslim,když vidim neco hezkýho tak si řeknu:je to hezký,ale Nessynka moje sluníšto je hezčí *15* *15* *15* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: I love you

jj...Ja kdyz se kuknu na jeji fotesky tak uplne blaznimmmm ja musim mit jednu fotku u sebe jeji *14* *14* vsude vzdycky si bud vezmu cd ale to spis ne nez jo *15* nebo obrazek, a nebo neco...mno....aj pouzdro mam hsm takze to je dobry aspon nesilim ze nemam zadnej obrazek Nessy *14* *14* aj na mobilu mam jeji fotkyyy *3* *3* *14* *14* *4*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: I love you

ja Van taky milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuu moccccccccccccccccccccccccccc *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: I love you

to mas velkou pravdu Klárrrussssssss *14* *14* *14* *14* *14*
    • klajinkaa

Re: I love you

jooooooooo já taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: I love you

*14* *14* *14* *14* *14* mucQ nessyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • no...

já vím lidi že to bude vypadat že sem šprtka a tak ale já jsem se do školy tešila... jdu na gympl do primy ale samozřejmě že se netěším na učení blé *9* a zítra jedem na seznamovák do pátku dopoledne
    • Re: no...

vůbec nevypadáš jako šprtka,teda aspon me to tak nepříde,já jsem se taky do školy tešila ale ne na učitele a ani na to učení jak ty řikáš ale na ty lidi co tam budou,už se mi po nich stejskalo *3*
      • kajuska4

Re: Re: no...

jjj ja jsem se tesila jenom na kamosky a na prestavky a na ucitele vubec fujj a nauceni uz vubec ne *9* *9*
  • hanka2341995

ahojky

to je opravdu hrozný jak rychle utekly prázdniny......... Fakt hrůza
    • mylove

Re: ahojky

jo strašný ještě měsíc by to chtělo hnusní vysokoškoláci ty váli doma šunky!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9*
    • 21.4.1993

jo je to vážně hrůza..vůbec jsem se do školy netěšila.. *9*
      • claire21

Re: Re: ahojky

Já jsem se taky netěšila. *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ahojky

jj ja taky nn fuj *9* *9* *9*
    • vananneh

jj! *16*
    • kajuska4

J...to mas velkou pravdu *3*
  • vananneh

BACK FROM SCHOOL!!

Čauky už sem konečněěěěěě zase doma!!Z toho vězení! *15*
    • 21.4.1993

Re: BACK FROM SCHOOL!!

jj konecne doma..
    • kajuska4

Re: BACK FROM SCHOOL!!

jj presne *15* *15*
  • princess_lucinkaa

:)

Jojo na Vanessku *14* Určitě kamkoli *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: :)

*14* *14* *14*
  • klajinkaa

New CD

holky nevíte kdy by měla natočit to new CD?.už se na něho těším *4* *4*
    • kajuska4

Re: New CD

az dotoci ten new film *3* *4* *14* *14*
      • vananneh

Re: Re: New CD

jj *14* *14*
  • princess_lucinkaa

?

Ahoj holky,co myslíte,bude někdy Nessynka koncertovat v ČR? *7* *7* Bylo by to super *14* *14* *14*
    • klajinkaa

Re: ?

tak to by bylo super kdyby přijela do ČR,i když bydlím daleko od Prahy tak bych stejně přijela,protože Nessynku miluju,je úžasná.. *14* *4*
      • Re: Re: ?

já bydlim v praze10 takže kdyby to mela nekde třeba v O2 arene nebo na nejakym stadionu třeba v edenu nebo na letný tak to by bylo good *1* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?

ja bydlim v Mikulově to je velkááá dalka od Prahyyyy *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: ?

jj presne ja taky bydlim daleko od Prahy ale dojela bych protoze taky Nessy lowkuju az mocccccccccccccccccccccccc *14* ccccccc *14* cccccccccccccc *14* ccccccc *14* cccc
        • klajinkaa

kde bydlis?? *4*
    • kajuska4

Re: ?

jj snad jj taky bych chtela aby byla Van *14* *14* *14* v ČR ja jsem se ptala mamky kdyz bude Nessa *14* *14* v ČR urco pojedeme do Prahy?A mamka no urciteeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ?

téda! já už to mám taky zařízený kaji možná se tam (někdy) potkámeeee *15* *15*
        • kajuska4

jjj *1* *1*
    • Re: ?

bylo by to supeeeeeer ale prej až natočí new album tak se sem podívá *14* *14*
  • kajuska4

cau

Ahoj jj jsem tu a mam se skvele a co ty?(vy) *3* *3* *4* *7* *7*
    • Re: cau

ty víš
      • kajuska4

Re: Re: cau

*15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit