-
lidi
no tak mi sme sa z vanessouvk dohodli že ja pôjdem na jej profil a to: ja s tebou súhlasím ale né z kajus *1* tak to napísala vanessavk jo? prepáčte ale keď som napísala: ja vím kajush ale vymžem si ju len pls pridaj si emily díky tak to som bola ja potom prídem ahoj -
-
Re: lidi
ok...
-
-
sorry
prwepáčte to som ja lenka-vannejka ja píšem cez vanessavk profil hneď idem na svoj *4* -
kajuska
ja vím kajush ale vymžem si ju len pls pridaj si emily díky -
-
Re: kajuska
jenze ja chcu mit jenom Nessy jako myslim rodinu,kamose a tak... *4* *3* *14* *14*
-
-
ajoj
Ahoj holky jste tu??A dame tema o NESSYNCE *14* *14* *14* *14* co ted delate?Ja posloucham cd NESSY *14* *14* -
-
Re: ajoj
ja som tu!!! ja by som kecala ale nemôžem tak zatim pa *9*
nessy je best *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ajoj
jj papa
-
-
-
mir:)
Ja se vas chci zeptat jestli byste si s nama nedali mir...ony to jeste nevi na diskuzi Ash ze neco domlouvam ale ja jim to pak reknu ale me proste nebavi ze tam prijdu a jen vydim nadavky na Vanessu a na vas...a kdyz sem u vas tak naopak..ja si ale stejne myslim ze sme ten mir porusili prvni MY..tak ja se za sebe omlouvam i kdyz sem nic neprovedla -
-
Re: mir:)
mne je to jedno. ak bude kajuska súhlasiť tak jaa súhlasím s tebou
-
-
strypterka
Ahoj Nessa prej bude hrat ve filmu strypterku. -
-
Re: strypterka
ahooj...a někde prej prostitutku -
-
Re: Re: strypterka
strypterka je prostitutka takze bude hrat sucker punch!!
-
-
-
....
ahojky lowuju nessynku,ashleynku,mileynky....ti jsou prostě nej holčiny na světe co bych si bez nich počala jsou všechny krásné...a nenávidím tu zkurvenou emmu watson a ještě kristen stuard prtž onich píšou že jsou s robem pár snu ale to nejsou bo to je nesy a zac (mají smulu)....nessy,ash,mil...nejenjnej nejnejnejnejnejnejnejnej holkyyyyyyyyyy!
tak papa já pádim! -
-
Re: ....
ja s tebou súhlasím ale né z kajus *1* -
Re: ....
Pro me jenom NESSY je nejjjjjj *14* *14* *14*
-
-
pls
lidi pridajte si emily osment prosím ale nie krávu mileynu mne je to jedno ale emily osment si pridajte prosím!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: pls
ale ty ju mas pridanou!!Mileynu!!
-
-
aha
no aj ja som tu zaz tak čo budeme kecať verčo? *4* -
????
je tu niekto? *7* -
-
Re: ????
jj jáááá *1*