-
..
kajush??ty už tu nejsi škoda...klarush s tou sem si eště nepsala:D a vanesska77 tu taky neni no skvělý! *15* -
-
Re: ..
já tu jsem -
-
Re: Re: ..
tak holky a dost pojedeme od zacatku prosimmmmm holkkyyyyyy *9* *9* nehadejte seee *9* *9* -
Re: Re: ..
s tebou se nebavim! -
-
Re: Re: Re: ..
si naser pičo *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
sklapni a di si k ashleyně!Si stejná jako oni!!A nedovoluj si krávo! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
já se budu hádat kdy chci a jak chci tak sklapni!! -
skara bud ticho a furt se nehádej -
hele 1) já ashleynu nemám ráda a 2) jsi stará jenom o rok tak zklapni
-
-
-
-
-
-
ahoj
Ahoj holky!I LOVE VANESSKA!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ahoj
*14* *14* *14* *14*
-
-
twe to je moc
Ty jo to je moc dve Vanessy *1* *14* *14* a maj stejnou fotku *1* no tak to je teda moc!! *1* -
-
Re: twe to je moc
*15* to jj ale mozna to je ta sama akorat si udelala new *5* -
-
Re: Re: twe to je moc
jsem z5 právě sem to chcela napsat kajus že je to možná ta samá *3* -
-
Re: Re: Re: twe to je moc
*5* *5*
-
-
-
-
Hey
Hey!I am Vanessa Hudgens thanks my fans for the support!!:) -
-
Re: Hey
Hi... *5* -
-
Re: Re: Hey
Hello:) How are you? -
-
Re: Re: Re: Hey
Oh...good and you?? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Hey
I am fine!Thanks:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hey
*4*
-
-
-
-
-
-
holky?
Holky ste tu někdo??:) -
-
Re: holky?
Holky ja jsem tu chvilku protoze vim ze zachvilu dojde bracha *10* dneska jee zase hnusnej na me a na mamku *8* idiot jeden blbej *16* takze jsu tu chvilku ae snad tu budu zase vecer doufam ze zase nebudou rodice jet nekam oni chcou jet na ranc oslavovat neco ale ja necu protoze koně me moc nezajimaj ale oni rikaji ze tam kone nebudou ale to je jedno radsi budu tady a kecat s vama *3* *3* *4* o Nessyyyy *14* *14* *14* *14*
-
-
PRO TY KRÁVY:
TAKŽE!!!JÁ ANI KAJUSH SME S MÍREM NESOUHLASILY TAKŽE MY ZA NIC NEMŮŽEŠ TAK UŽ KONEČNĚ SKLAPNĚTE A CHCÍPNĚTE!!! *16* *16* *16* -
-
Re: PRO TY KRÁVY:
presneee *10* *8* *16* *13*
-
-
souhlasíš
souhlasíš že bude zase mír??Já ne stejně je to nanic když jí stejně pomlouvaj takže já ne... -
-
Re: souhlasíš
to je fakt hoklky,já si taky myslim že to zase porušej.. *9* -
-
Re: Re: souhlasíš
už se stalo!porušily to a teď to sváděj na nás přitom já a kajush sme vůbec nesouhlasily!krávy -
-
Re: Re: Re: souhlasíš
jj presneee *9*
-
-
-
Re: souhlasíš
jj ja taky nesouhlasim *13* *13*
-
-
...
Máš nějaký věci s Vanesskou??Já jenom s HSM a nikde sem s ní nic neviděla a jenom páár plakátů *9* -
-
Re: ...
jj nejake jj *3* :treba to cd no ty plakaty jo!Ted sla mamka neco nakoupit a ja ji napsala smsku aby me koupila popcorn protoze tam je Nessy *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
jj já ten popcorn mam je tam ten velkej plakát *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
jujik *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
mamka zapomela doma mobil a nekoupila mi ho tak az nebude chcat tak si ho koupim stejnak ho jeste budou mit urco ja si to myslim *3* *4* protoze tady si skoro nikdo nekupuje popcorn jenom bravo a bravo girl *5* a ted v bravo girl je Van a Zac ale ja ten plakat mam 6 *1* ale to newa *14* *14*
-
-
-
-
-
...
JJ chtěji!! *16* *16* *16* Eště že už Vanesska dochání Ashleynu konečně jí předbědne! *14* *14* -
-
Re: ...
jj *14* *14* *14* *14*
-
-
hej to si uz delaji prdel:-/
Hm....oni chcou aby Nessy nemela tu fanouskyyyy *16* *10* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*