Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

...

já bych chtěla ale vypadam úplně jinak:hnědý vlasy,zelený oči...Jestli mě chcete vidět aby ste věděli že mam pravdu tak na lidech mam profil:D :18Aneta18
  • kdo by chtel?

kdo by chtel vypadat aspon trochu jako van?no u me nekteri holky rikaj ze nekdy vypadam jako vanesa.mam cernohnede vlasy a dlouhe.jednou sem si vzala takovou tlustou ruzovou celenku a jedna holka monika prej ze vypadam jak van jak na na ty fotcre jak ma taky takovou podobnou celenku a je tam na ty fotce v takovych ruzovych satech.no hodne me to tesi *14*
    • kajuska4

Re: kdo by chtel?

ja skoro vypadam jak Van cerne vlasy afinka a hnede oci *5*
      • 21.4.1993

Re: Re: kdo by chtel?

tak to se vazne mas..nemas profil na lide??
        • kajuska4

Re: Re: Re: kdo by chtel?

nn nemam sorry *9* oni me ho zrusily *9* *9* ale mohla bych ti tu fotku poslat na email jakej mas?? *4*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: kdo by chtel?

ale az vecer ted jsem na jinem ucte a bracha stahuje hru a kdybych dala prepnout uzivatele tak se to vypne *9* *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: kdo by chtel?

*3*
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: kdo by chtel?

škoda taky by mě zajímalo jak vypadáš *4*
    • 21.4.1993

Re: kdo by chtel?

tak to se mas..ja mam dlouhe vlasy ale hnede s melirem,a mam zeleno-modre oci..takze nic..ale chtela bych vypadat jako vanesska
    • Re: kdo by chtel?

já bych chtěla moc ale nejsem jí podobná... hnědý vlasy modrý oči... a ani si je nevlním a nemám jak a když si dělám copánky tak to jsou takový hrozně malinký vlničky... prostě mít černý vlnitý vlasy není souzeno *9* *9*
  • kajuska4

acha

ajo...se mas *4*
  • vananneh

...

Ahooj ok já mam naštěstí svuj notebook takže tu můžu bejt kdy chci ale dřív sem takyy musela choit na ten jejich PC notebook sem dostala k narozkam *15*
    • Re: ...

já bych noťas nedostala kdyby nedostala ségra novej tak mám ten po ní a to už je třetí generace nejdřív ho měl táta pak ségra a teď já... už je trochu pomalejší ale lepší než nic *15*
      • Re: Re: ...

a taky si sem mužu chodit kdy chcu
  • kajuska4

ajoj

ahoj lidi jsem tuuuuu *3* *3* dneska uz tu budu vazne ale od 2 protoze bracha zachvilku vstane a bude jsem chtit *10* *16* takze az ve 2 *3*
  • 21.4.1993

........

uz se tesim na ten filmik co prave ted nataci..
    • nelmo

Re: ........

jj taky *14*
    • vananneh

Re: ........

já taky!!
      • kajuska4

Re: Re: ........

jj ja taky *5*
  • vananneh

...

OK PP!:) Sškoda že mě se věčinou nic nezná *15*
  • papiQ

tak papiQ ja uz jdu.mej te se hezky a at se vam zdaj krasny sny o van *15* papiQ
  • vananneh

...

SOUHLASIM! *4* *3* *14* *14*
  • no...

no...chce rict ze...no.......VANESSA JE BEST MOCINKY MOC SUPROVA HOLKA KTERA MA STYL A SARM A JE ZABAVNA A MILUJE MOC SVOJE FANOUSKY JAKO MI JI.tak co na to ríkaš???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit