-
...
já bych chtěla ale vypadam úplně jinak:hnědý vlasy,zelený oči...Jestli mě chcete vidět aby ste věděli že mam pravdu tak na lidech mam profil:D :18Aneta18 -
kdo by chtel?
kdo by chtel vypadat aspon trochu jako van?no u me nekteri holky rikaj ze nekdy vypadam jako vanesa.mam cernohnede vlasy a dlouhe.jednou sem si vzala takovou tlustou ruzovou celenku a jedna holka monika prej ze vypadam jak van jak na na ty fotcre jak ma taky takovou podobnou celenku a je tam na ty fotce v takovych ruzovych satech.no hodne me to tesi *14* -
-
Re: kdo by chtel?
ja skoro vypadam jak Van cerne vlasy afinka a hnede oci *5* -
-
Re: Re: kdo by chtel?
tak to se vazne mas..nemas profil na lide?? -
-
Re: Re: Re: kdo by chtel?
nn nemam sorry *9* oni me ho zrusily *9* *9* ale mohla bych ti tu fotku poslat na email jakej mas?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo by chtel?
ale az vecer ted jsem na jinem ucte a bracha stahuje hru a kdybych dala prepnout uzivatele tak se to vypne *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo by chtel?
*3* -
Re: Re: Re: Re: Re: kdo by chtel?
škoda taky by mě zajímalo jak vypadáš *4*
-
-
-
-
-
tak to se mas..ja mam dlouhe vlasy ale hnede s melirem,a mam zeleno-modre oci..takze nic..ale chtela bych vypadat jako vanesska -
já bych chtěla moc ale nejsem jí podobná... hnědý vlasy modrý oči... a ani si je nevlním a nemám jak a když si dělám copánky tak to jsou takový hrozně malinký vlničky... prostě mít černý vlnitý vlasy není souzeno *9* *9*
-
-
acha
ajo...se mas *4* -
...
Ahooj ok já mam naštěstí svuj notebook takže tu můžu bejt kdy chci ale dřív sem takyy musela choit na ten jejich PC notebook sem dostala k narozkam *15* -
-
Re: ...
já bych noťas nedostala kdyby nedostala ségra novej tak mám ten po ní a to už je třetí generace nejdřív ho měl táta pak ségra a teď já... už je trochu pomalejší ale lepší než nic *15* -
-
Re: Re: ...
a taky si sem mužu chodit kdy chcu
-
-
-
ajoj
ahoj lidi jsem tuuuuu *3* *3* dneska uz tu budu vazne ale od 2 protoze bracha zachvilku vstane a bude jsem chtit *10* *16* takze az ve 2 *3* -
........
uz se tesim na ten filmik co prave ted nataci.. -
-
Re: ........
jj taky *14* -
Re: ........
já taky!! -
-
Re: Re: ........
jj ja taky *5*
-
-
-
...
OK PP!:) Sškoda že mě se věčinou nic nezná *15* -
papiQ
tak papiQ ja uz jdu.mej te se hezky a at se vam zdaj krasny sny o van *15* papiQ -
...
SOUHLASIM! *4* *3* *14* *14* -
no...
no...chce rict ze...no.......VANESSA JE BEST MOCINKY MOC SUPROVA HOLKA KTERA MA STYL A SARM A JE ZABAVNA A MILUJE MOC SVOJE FANOUSKY JAKO MI JI.tak co na to ríkaš???