Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

Re: Re: Re: Re: heej!!:D

přeně! *15* *15*
  • Re: Re: Re: heej!!:D

jjjjjjjj *3* o to se postaráme *15* *15* ..jk simca2 furt:ale nam to bude jedno ze ashleynka bude posledni my ji budeme mit rady i tk *14* .. *15* *15* *15* ..a ted aby se z toho neposraly *1* ..ony to asi berou jako 3.svetovou jak tak vidim *1*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Love Her!

*3* *3* *4* *4*
  • kajuska4

Re: Re: heej!!:D

jj....mas pravdu Nessynka nebude nikdy posledni to ashleyna bude posledniiiiiiiiiiiii *15* !!
  • adusqa

Re: Re: Love Her!

jj, to je jasný!! *4*
  • Re: heej!!:D

a jo,hihi jak prej ze chtej aby ness byla posledni..to se jim ale niikdy nepodari,my jsme verne fanynky *14*
  • kajuska4

Re: Love Her!

JA TAKY MILUJU NESSYNKUUUUUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: heej!!:D

jj presneeeee *15*
  • adusqa

Love Her!

MILUJU VANESSKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • Re: Re: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

juj holky *1* ..I LOVE NESSYNKA-BEST NIKDO NA NI NEMA *14* *14* *14* *14* ..hele ted mi psala nejaka..lost.romankaaa nebo neco takovyho a psala mi neco ze je nespravedlivy ze pisu o ashleyne ze kdo ji ma rad tak je asi postizenej a a ze ji ale taky nema rada *1* ..Jako nic proti ni ale muzu si tam mit napsane co ja chci *4* .. A ja jsem ji odepsala at se teda koukne na profil nicky0012 a simca2 co pisou o ness a to ji teprv pride nespravedlivy *15* *15* *15*
  • vananneh

heej!!:D

Hééj holky koukněte k pizdalce jak jim vadí že je nessynka před ní!! *15* *15* *15* *15* a prej že jim to nebude vadit *15* *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ahoj

JJ PRESNE...je caukyyyyyyyyyyyyyyyyyy *3* *3* *4* *4*
  • kajuska4

Re: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

I LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENESSY NKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kitty-and-leny

Re: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aj leny *1*
  • kitty-and-leny

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii llllllllllllllllllllllllllllllloooo oooooooooooooooooooooooooooooooooov vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    nessy!!!!!
    my blog: vanesska-is-best.blog.cz pls juknite sa a naište koment
    p.s. urobím súťaž o naj celebritu s nessi ashleynou miley selenou a demi
  • Re: ahoj

ahojky *4*
  • Re: Re: Re: ahoj

jj presne me by to bylo taky jedno,je krasna tak proc by se nefotila *15* *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: holkýýýýýýý joooooo

*14* *14* *14* j
  • kajuska4

Re: Re: Re: ahoj

jj presne kdyby se fotila kazdej den naha ja bych si teho nevsimala *13* I LOVE NESSYNKAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14*
  • kitty-and-leny

Re: Re: ahoj

nessy ju tak lovkuju aj keby sa každý deň fotila naha mne by to bolo jedno stale by som ju lovkovala
    p.s. som tu iba ja kitty lenka tu neni je u babky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit