-
Re: Hojte
ahooj,no ani nic,jen nam tu furt lezou simca2 a emilyamiley6 a nadávaj tu na Nessynku..jinak nic *4* -
Hojte
Hojte holky jak se daří ? co new na dizkuzi ja už nemam moc času sem chodit -
Re: Re: Re: Re: ahojky
jj ja taky good..I LOVE NESSYYYY *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ahojky
mam sa dobre a ty? -
Re: Re: ahojky
jk se mas? *3* *4* -
Re: ahojky
ja -
ahojky
ahooojky,je tu nekdo? *3* -
Re: p
papapapa..jj i love Nessy,i hate Ashleyna *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: titulek? nwm...
hejj dobre si udelala.. *4* -
Re: p
jj pááááááááááááááááá i love naše slunííškooo vanyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* i hate pizdalka ashleyyy blééééé *16* *16* *16* *10* *10* *10* bliju :-! -
p
hele holky sry,ja musim pomoct mame uklizet..sice nic zabavnyho ale mama slibila ze mi da prasule *1* *1* *1* ..tak ppppp I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* I HATE ASHLEYNA *16* *16* *10* ..pp *3* -
Re: titulek? nwm...
jjj jsi udelala dobře ze jsi takhle chranila Ness *4* *4* -
titulek? nwm...
ahojky holky právě sem přišla ze školy holky v mý new třídě maj rádi spíš ashley jenom terka f. má ráda nessy *14* a bára blažíčková má ráda obě dvě i ness i pizdalku a celou přestávku se o ashkrávě bavily a já už jsem to nemohla vydržet a řekla sem: dyt je to kráva vyjebaná! nebo něco takovýho už si to nepamatuju a ona začínala hodina a přicházel profesor a bohužel slyšel mě njn zase trapas jako prase ale uznejte že nemužu to takhle nechat když tam pomlouvaly i ness že je prostitutka!!! takhle sem to nemohla nechat *13* njn zase den fakt jako prase *15* *15* *1* -
Re: Re: Re: super...
*9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: super...
moje se taky nepřidávaj *9* *9* -
Re: super...
čaute,no ja se snazim pridavat i photky ale ony se nepridavaj *9* -
Re: super...
*14* *14* *14* *14* *14* -
super...
čauky holky!:) Tak vidim že se konečně přidali tapety!:) Teď jich přibylo nějak moc ne??:D Ale to neva je to dobře aby jich tu měla nessynka nejvííííííc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ..
tapetky* *3* -
Re: ..
dobrou :-) ja uz taky jdu papap holky a krasne tapetka vananneh *3* *4* akorat se me pridaly ty moje 2 ale to newa aspon jich mame vic *15*