-
Re: pa
V.Y.P.A.D.N.I.!!!!!!!!!! -
Re: ppp
j papikkkkkkk -
pa
papa vanesska77 *4* *3* -
no
no me to je jedno klidne se poserte jo???hlavne at uz je klid *7* -
ppp
holky sry ja musim on sem musi bracha *10* tak pppp a at zklapnou ty pice pp *1* -
vanessko77
vanessko77 tys nevidela jak na ashley nadavali sproste vanannh a tak a ty nam rikas ze mi sme sproste to jim rikame totiz furt chapes????my chceme aby ste toho nechali chapete toho a potom toho nechame my al ezadny mir nebude to ne jenom tohle chceme!!!!chapete??? *7* -
Re: Re: no
bez chyby????????? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: jo
jjj *1* -
Re: Re: vanessa hnus
jj presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ashleyna strida kluky devka jedna vymrdanaa pitomaaaaaaaaaaaaaa *8* *16* *10* *9* *9* -
Re: jo
hmm my se asi posereme ze jste nastvane..vid kajus *1* -
presne........... vy krawy pitome a ja jsem od detstvi nesnasela MILEYNU A ASHLEYNUUUUUUUUU *9* *9* *9* *9* FUJ -
Re: vanessa hnus
No jenže ty fotky byli pro Zaca a nedivila bych se kdyby jí je vzala ta vaše kurva ashleyna-vzdechlina a nezveřejnila je *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* aspoň chtěla pro Zaca něco udělat narozdíl od vzdechliny která je střídá každej den(myslim kluky)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* -
Re: Re: no
no jo furt *1* -
jo
jo souhlasim chapete ze van ma neake krivky ashley ne ale vy na ni nadavate furt kazdou minutu a my vam to oplatime aspon budete vedet jake to je!!!! *8* sme na vas nastvane proste na vas -
Re: Re: Re: vanessa hnus
ashleyna vyjebana zkurvena devka ktera nema vubec talent at zaleze kurva jedna zpicena!!!!! -
Re: vanessa hnus
a navíc my se nesnažíme o to aby nessy jí předbehla,my ji mame radi i kdyby byla na poslednim ale vy furt sem chodite a myslite si jaký jste kdyz sem chodite..mno vy jste jen takové ubohe mrdky ktere jsou namyslene hloupe a navic drze!bezte uz doprdele za tou svou nulou ashleynou( jak hnusne jmeno) *16* -
nesklapnu vanessa je slapka pitoma je hnusna kurva pitoma a ja budu nadavat na vanessu prostoze sem ji od detstvi nesnasela!!!! *16* -
Re: no
okkkkkkkkkk -
jo to je pravda vy fanousci vanessi jste slepi copak nevidite jaka je y nadavate na ashley ktera je bez chyby *7* -
hmmmmm *1*