-
Re: správce
aha *1* ..tak napíšem mu to nebo ne? myslim to co ony nam tu delaj *7* -
správce
takže tenhle správce mění hlavní fotky tak to asi bude ten správce já nevim *15* našla sem to no *3* je tu s přezdívkou xbd846 *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: my
j *3* *4* -
já asi vim kdo počkejte najdu to:)snad to najdu *15* -
presneeeeeeeeeeeeee *16* *16* *8* *8* *10* hej ale kakadu tento blog nezalozil *1* tedj sme si uvedomila to musel bejt nekdo jinej ale vazne:-) a co si myslite vy holky *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: my
jjj přeněěěěě!! *15* *15* -
Re: Re: Re: my
jj to mas pravdu vananneh *1* *1* *1* *1* ..a ty veru mas taky pravdu,uz sem nelez simono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *8* -
Re: my
už sem nelez nejsi tu vítaná nazdar a už se nejvracej jo a dík na návštěvnost *3* a slyšíš? už sem nelezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *10* *16* *8* nikdy je ti to jasný!!! *8* *10* *16* -
Re: Re: my
řekla bych že ani nereagoval protože ty píšou s takovejma chybama že to ani nepřečte!! *15* *15* *15* *15* *15* -
jo a jen tak mimochodem co na to admin? *1* -
tak my dem nahlasit tamto že za nas pisete atd...nazdar a už sem nelez *16* -
Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
my jsme na zadny vas profil nelezly tak bud ticho jasny?My nejsme tak blbe jak vy *13* *8* *16* *10* takze uz sem nelezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *10* -
Re: Re: teda to at se vanessa stidí
hm a to že vy pišete za nas to jako nic neni?bez uz do prdele!!!!!! *16* my si tu mužem nadavat na koho chceme at už je to kazdou minutu *16* *16* *16* *16* *8* -
my
my jsme to na vaás řekli už nekolikrát akorát o tom nevíte že lezete na profilya vymazavate ashlesy pridavate vanessu a tak podobne veci!!!!a kdy jsme my naposled mluvili sproste vy kazdou volnou chvilku a žadný slib jsme si nedali!!! *16* -
Re: teda to at se vanessa stidí
sorry ale my jsem na vás uz nekolikrat nahlasili to že lezete na profily nase a mazete nam ashley pridavate vanessu a tak a zadny slib jsme si nedali a kdy my jsme mkluvili nposled sproste vy tu nadavate sproste kazdou minutu!!! *16* -
jjjjjj přesne,a navíc já mám i avrilku moc ráda tak nwm proč by jsem to teda např. já o ni mela řikat..a navíc tu nikdy o avril nepadly slova tak sklapni simono *16* *15* *15* *15* *15* *15* ..my tu nadáváme jen na pizdalku jelikož je to pica...jinak si všechno domysli.. -
Re: Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
Presne Veruuu *16* *8* *10* -
ty jo spíš by se měla stydět ashkráva žhe má takovéhle fanynky který nadávají sprostě my taky jo to přiznávám ale máme důvod!! vy ne!!!! *16* *16* *16* *16* sakraaaa mám nerva jakýho sem v životě nemělaaaaaaaaaaaaaaaaaa vy jste tak zlý a podlý vubec sem nelezte a nebojte prásknem vás jo klidně si říkejte že sme bonzačky ale naše zlatííškoooo nenecháme urázet aaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* -
Re: Re: Re: Re: teda to at se vanessa stidí
Ukazat* sem* *15* sorry za ty chyby -
Cauky hej tyy simco bez si za tou svou chlupatou Ashleynou fujtajkcl hm......uz sem nelez a kajus nemaz to mame aspon dukaz *3* *4* a muzeme to ukaz Kakadu *3* *4* hm....a ty blba krawo uz sme ani jednou nenapis ale diky za tu nastevnost *15* krawo!!!!!