Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

ahoj

Ahoj holky ste tu?? *7*
  • kajuska4

Re: Re: Re: vanessa je best

Vanesska77:Mas peknej obrazek kde je prosimte hledas *7* *7* *3* *4*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: I love you

jj...Ja kdyz se kuknu na jeji fotesky tak uplne blaznimmmm ja musim mit jednu fotku u sebe jeji *14* *14* vsude vzdycky si bud vezmu cd ale to spis ne nez jo *15* nebo obrazek, a nebo neco...mno....aj pouzdro mam hsm takze to je dobry aspon nesilim ze nemam zadnej obrazek Nessy *14* *14* aj na mobilu mam jeji fotkyyy *3* *3* *14* *14* *4*
  • Re: Re: Re: Re: I love you

Já ne zase tak pořád ale taky na ní myslim,když vidim neco hezkýho tak si řeknu:je to hezký,ale Nessynka moje sluníšto je hezčí *15* *15* *15* *14*
  • kajuska4

Re: Re: vanessa je best

jj presne *15*
  • Re: vanessa je best

tak to jsi trefila přesne,ashleyna je oproti van nahouby *3* ..Nechápu jak nekdo takovej jako je Ashley může mít takovejch fanoušků.. *15* *8*
  • kajuska4

Re: vanessa je best

jj to mas velkouuuuuuuuuuuuuu pravduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu Nessyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyyyyyy
  • vaness15

vanessa je best

Vanesska je skvela a oveľa lepšia než Ashley...Vanessa ma viac rôznych projektov ,Ecko Red,Ecko Unlimited,Sears Arriver,neutrogena....a tieš ma Vany viac novych filmov Bandslam,Beastly,Sucker Punch a Ash ma len jeden.....tieš ma Vany 2 super cd a čoskoro sa začne pracovať na novom....no skratka Vanessa toho viac dokazala a je upne supeer *14* *14* *14* *14* I LOVE BABY V *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: holky jste tu??

Jéééé ahoj Veru...ja lowkuju Nessy *14* *14*
  • mylove

Re: Re: Re: Re: Re: holky jste tu??

já eva a nevadí mi ale já radši takový ty starší herečky třeba Angie J nebo Julia R a jako zpěvačku Lily Allen a Lady GaGa. Ale je to hezká holka:)
  • Re: Re: Re: Re: holky jste tu??

já tu jsem kajus a já mám nessy ráda *1*
  • mylove

Re: Re: Re: holky jste tu??

HM...HMS *1*
  • kajuska4

Re: Re: holky jste tu??

HM...
  • mylove

Re: holky jste tu??

jsem tu já ale nejsem fanda Vanessy ale nevadí mi jen tak brouzdám! *3*
  • mylove

Re: ahojky

jo strašný ještě měsíc by to chtělo hnusní vysokoškoláci ty váli doma šunky!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9*
  • kajuska4

holky jste tu??

Ahoj jste tu *7* *7*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: I love you

to mas velkou pravdu Klárrrussssssss *14* *14* *14* *14* *14*
  • klaruska44

Re: Re: Re: Re: I love you

ja Van taky milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuu moccccccccccccccccccccccccccc *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: ahojky

jj ja taky nn fuj *9* *9* *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: I love you

LOWKUJU NESSYNKU *14* *14* *14* *14* myslim na Nessy vsude ve skole a podobneee *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit