-
ahoj
Ahoj holky ste tu?? *7* -
Re: Re: Re: vanessa je best
Vanesska77:Mas peknej obrazek kde je prosimte hledas *7* *7* *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: I love you
jj...Ja kdyz se kuknu na jeji fotesky tak uplne blaznimmmm ja musim mit jednu fotku u sebe jeji *14* *14* vsude vzdycky si bud vezmu cd ale to spis ne nez jo *15* nebo obrazek, a nebo neco...mno....aj pouzdro mam hsm takze to je dobry aspon nesilim ze nemam zadnej obrazek Nessy *14* *14* aj na mobilu mam jeji fotkyyy *3* *3* *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: I love you
Já ne zase tak pořád ale taky na ní myslim,když vidim neco hezkýho tak si řeknu:je to hezký,ale Nessynka moje sluníšto je hezčí *15* *15* *15* *14* -
Re: Re: vanessa je best
jj presne *15* -
Re: vanessa je best
tak to jsi trefila přesne,ashleyna je oproti van nahouby *3* ..Nechápu jak nekdo takovej jako je Ashley může mít takovejch fanoušků.. *15* *8* -
Re: vanessa je best
jj to mas velkouuuuuuuuuuuuuu pravduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu Nessyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyyyyyy -
vanessa je best
Vanesska je skvela a oveľa lepšia než Ashley...Vanessa ma viac rôznych projektov ,Ecko Red,Ecko Unlimited,Sears Arriver,neutrogena....a tieš ma Vany viac novych filmov Bandslam,Beastly,Sucker Punch a Ash ma len jeden.....tieš ma Vany 2 super cd a čoskoro sa začne pracovať na novom....no skratka Vanessa toho viac dokazala a je upne supeer *14* *14* *14* *14* I LOVE BABY V *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: holky jste tu??
Jéééé ahoj Veru...ja lowkuju Nessy *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: holky jste tu??
já eva a nevadí mi ale já radši takový ty starší herečky třeba Angie J nebo Julia R a jako zpěvačku Lily Allen a Lady GaGa. Ale je to hezká holka:) -
Re: Re: Re: Re: holky jste tu??
já tu jsem kajus a já mám nessy ráda *1* -
Re: Re: Re: holky jste tu??
HM...HMS *1* -
Re: Re: holky jste tu??
HM... -
Re: holky jste tu??
jsem tu já ale nejsem fanda Vanessy ale nevadí mi jen tak brouzdám! *3* -
Re: ahojky
jo strašný ještě měsíc by to chtělo hnusní vysokoškoláci ty váli doma šunky!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* -
holky jste tu??
Ahoj jste tu *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: I love you
to mas velkou pravdu Klárrrussssssss *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: I love you
ja Van taky milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuu moccccccccccccccccccccccccccc *14* *14* -
Re: Re: Re: ahojky
jj ja taky nn fuj *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: I love you
LOWKUJU NESSYNKU *14* *14* *14* *14* myslim na Nessy vsude ve skole a podobneee *14* *14* *14* *14*