Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: pls

ale ty ju mas pridanou!!Mileynu!!
  • kajuska4

Re: Re: strypterka

strypterka je prostitutka takze bude hrat sucker punch!!
  • kajuska4

Re: ....

Pro me jenom NESSY je nejjjjjj *14* *14* *14*
  • nelmo

Re: strypterka

ahooj...a někde prej prostitutku
  • marsa12

mir:)

Ja se vas chci zeptat jestli byste si s nama nedali mir...ony to jeste nevi na diskuzi Ash ze neco domlouvam ale ja jim to pak reknu ale me proste nebavi ze tam prijdu a jen vydim nadavky na Vanessu a na vas...a kdyz sem u vas tak naopak..ja si ale stejne myslim ze sme ten mir porusili prvni MY..tak ja se za sebe omlouvam i kdyz sem nic neprovedla
  • marsa12

strypterka

Ahoj Nessa prej bude hrat ve filmu strypterku.
  • cool.girl.love

....

ahojky lowuju nessynku,ashleynku,mileynky....ti jsou prostě nej holčiny na světe co bych si bez nich počala jsou všechny krásné...a nenávidím tu zkurvenou emmu watson a ještě kristen stuard prtž onich píšou že jsou s robem pár snu ale to nejsou bo to je nesy a zac (mají smulu)....nessy,ash,mil...nejenjnej nejnejnejnejnejnejnejnej holkyyyyyyyyyy!
    tak papa já pádim!
  • kajuska4

Re: Re: vanesska najkrajšia... ashleyna kadibudka a mileyna škreda....

jj aj jaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lenka-vannejka

pls

lidi pridajte si emily osment prosím ale nie krávu mileynu mne je to jedno ale emily osment si pridajte prosím!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • lenka-vannejka

aha

no aj ja som tu zaz tak čo budeme kecať verčo? *4*
  • Re: .....

Skoro souhlas,jen vymazat tu Ashley.. *1* *15*
  • Re: vanesska najkrajšia... ashleyna kadibudka a mileyna škreda....

*14* *14* *14* *14* jááá takyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* yyyyyyyyy *14* *14* *14* yyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Re: ????

jj jáááá *1*
  • lenka-vannejka

????

je tu niekto? *7*
  • lenka-vannejka

vanesska najkrajšia... ashleyna kadibudka a mileyna škreda....

ahoj miluju mocinky vanessku qa nenavidim tu kurvu jednu ashleynu kadibudku a mileynu škredu veď mileyna je hnusná ako fras lovkuju vanessku *14*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ajoj

Mno..ja jsem se najedla ja nemuzu poslouchat pisnicky protoze spi brachas ja posloucham vecer *14* *14*
  • Re: Re: Re: holky ?

jj pppppp *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ajoj

a co ted deláš?já ted poslouchám song drive od Nessy,je to best song *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: holky ?

holky jdu se najest tak papa budu tu vecer protoze jak znam brachu pujdu na obed a on me vypne tak papapa mej te se I LOVE VAN *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

Re: holky ?

to byly oni??Ja jsem to smazala *9* kdo by to mohl udelat myslite ze oni? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit