-
prepačte
prepačte že volam ashley popdla vašim jazykom "ashleyna" volám ju ashleynka lebo ja ashley a vanessu lovkuju ale radši mám miley ale ntie dve niesu zle *13* -
Re: proč??
aj ja si to myslím ale stále budu hovoirť o ashleynke *15* -
Re: ahoj
jj ja taky *3* -
vanessa
ahoj vanessa je best best best best best best best best best best *14* -
ahoj
Ahoj já se mam dobř ty??:) -
Re: Re: Re: Ahoojky
*4* *4* *3* *3* -
Re: Re: Ahoojky
mam se supeer.. *4* -
Re: No a co..
jj presne *8* -
Re: Ahoojky
Cauky mam se skvele a ty *7* *3* *3* -
Ahoojky
ahooojky..jak se mate??? *4* *4* -
No a co..
ONI SI ZAČALI TAK CO JAKO.... *16* *16* -
jj
Ahoj..lidi....jj presne oni ho porusily *9* -
protože!
My sme totiž měly mír ale oni ho zrušily tak to zavynily a maj smůlu prostě!! -
Re: proč??
ash i nessy mají chyby tejně jako my ale nemusíte jak van tak ash takhle nadávat to si ani jedna nezaslouží!! *13* *9* *9* *7* *9* *1* *3* oni se snaží tak se budeme snažit i my a nebudeme si jich všímat pro fans ash --nessynka neexistuje ----tak pro fans nessynky ---ash neexistuje a je to ne? -
proč??
Ahoj holky mno abych se přidala mám ráda ashley ale nessynku víc ale musím řct jak jsem tu četla tak ashley není tlustá když je modelka mno ale nessynka není zase žádná děvka já nechápu proč sem píšete takový nesmysly vždyt je to strašný jak se hádáte furt no nessy je strašně hezká holka a ash taky tak nechápu proč se hádáte!! *7* *7* nessynky fanoušci bavte se jenom o van a nelezte na dizkuzi ash a ashleynky hanoušci nelezte sem a pište si jenom na tu cvoji dizkuzi a nepište o van a ani o ash takový ptákoviny vždyt je to směšný! -
...
Dobrou noc všichni -
Re: ...
jj ja taky *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Co se zase stalo ???
jj presne *10* husyyyy *10* jedny *16* -
...
stejne nechapu proc vzdycky zacnou nadavat ashleyny fanousci..my chceme mir a oni si vzdycky zacnou..stejne muj nazor mi nikdo neveme..mam nejjjradeji Vanessu.. *14* *14* -
Re: Co se zase stalo ???
božeeeee...to jsou ale kravky..I love Vanessa neni lesbicky..oni to nechapou.. *16* *16*