-
Re: Re: Re: Re: kdo by chtel?
ale az vecer ted jsem na jinem ucte a bracha stahuje hru a kdybych dala prepnout uzivatele tak se to vypne *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: takže holky
Jj prej je bez talentu a měli nejaký keci odhledně toho filmu!No a co!Aspoň chce dělat změny narozdíl od Ashleyny!! *16* -
Re: Re: Re: kdo by chtel?
nn nemam sorry *9* oni me ho zrusily *9* *9* ale mohla bych ti tu fotku poslat na email jakej mas?? *4* -
Re: Re: kdo by chtel?
tak to se vazne mas..nemas profil na lide?? -
Re: Re: takže holky
presne..kdyz oni nadavaji vanesse tak my budeme taky.. -
Re: Re: hlasujte
aj jaa klikala jsem na to hodnekrat *3* -
Re: kdo by chtel?
ja skoro vypadam jak Van cerne vlasy afinka a hnede oci *5* -
Re: takže holky
jjjj....nadavejme kdyz oni tak my takyyy
I love Vannnnnnnnnnnnnn *14* *14* -
Vanesska je nejjjjjjjjjjky *14* -
tak to se mas..ja mam dlouhe vlasy ale hnede s melirem,a mam zeleno-modre oci..takze nic..ale chtela bych vypadat jako vanesska -
Re: hlasujte
ja jsem pro ni taky uz hlasla.. -
sorry nezobrazily se mi smajlíci...:( Byli tam: *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *16* *15* snad se tady zobrazí:) -
takže holky
U Ashleyny diskuze ty k*ávy porušily dohodu no co sme mohly čekaž že?? *4* Takže klidně ashleyně nadávejte!! *16* *15*
Vanesska je nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,
nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,
nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
já bych chtěla moc ale nejsem jí podobná... hnědý vlasy modrý oči... a ani si je nevlním a nemám jak a když si dělám copánky tak to jsou takový hrozně malinký vlničky... prostě mít černý vlnitý vlasy není souzeno *9* *9* -
hlasujte
Ahoj holky našla sem jednu stránku s anketou je to asi soutěž nevim ale je tam i Van tak pro ní hlasujte jestli chcete!Já sem hlasovala! *14* *14* http://stars-news-miley.blog.cz/0908/souboj-hvezd-kdo-vyhraje-klik-ankett -
...
já bych chtěla ale vypadam úplně jinak:hnědý vlasy,zelený oči...Jestli mě chcete vidět aby ste věděli že mam pravdu tak na lidech mam profil:D :18Aneta18 -
kdo by chtel?
kdo by chtel vypadat aspon trochu jako van?no u me nekteri holky rikaj ze nekdy vypadam jako vanesa.mam cernohnede vlasy a dlouhe.jednou sem si vzala takovou tlustou ruzovou celenku a jedna holka monika prej ze vypadam jak van jak na na ty fotcre jak ma taky takovou podobnou celenku a je tam na ty fotce v takovych ruzovych satech.no hodne me to tesi *14* -
Re: ........
jj taky *14* -
Re: Re: ...
a taky si sem mužu chodit kdy chcu -
Re: ...
já bych noťas nedostala kdyby nedostala ségra novej tak mám ten po ní a to už je třetí generace nejdřív ho měl táta pak ségra a teď já... už je trochu pomalejší ale lepší než nic *15*