-
Re: Re: jujjjjjj
ahoj chci se zeptat je opravdu něco mezi Baby V a Alexem *9* *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: ,,,,?
Jjj...uz se tesim Kláro *5* -
Re: Re: Re: ,,,,?
hm..ja mam skoro stejne veci jak vanessa-hudgens9 ale mam aj cepicu hsm ona ju taky bude mit protoze jde zitra si ju koupit semnou *3*:-)!!!takze budeme zitra skoro stejne mi si kupujeme stejne veci ale skoro *15* *5* -
Re: Kupu
ja tieš...v mojej izbe je všetko iba s Vany...plagaty,časopisy a rôzne veci... *14* -
Re: Hm
ja sa na vanney nepodobam ale vaness joo ja mam hnedé a hnedé oči tak skôr na miley cyrus *1*
píše to: miley -
Re: Re: Re: Re: Re: ,,,,?
no to toho máte fakt dost já tlik věcí s ash nemám ale mám tolik věcí s hannouh montanou a pussycat-dols kde si koupila tu osušku měli ji tam i s ash???víš já mám osušku hannyh montany z newyourku dovezenou ale newm jestli tam byla i ash prosím odpověz?!!! *7* *3* *4* *4* *3* díky *4* -
jo jeste jsem si vzpomela *15* prominte mikrofon, a tasku a takovou mimi na penize a obrazek a kalendar uz to je fakt vse ja jsem se sla podivat do pokoje totiz a vzpomela jsem si hele musim jit jdu na namesti papik budu tu snad vecer *5* -
jj a jeste celej pokoj plakatu a nastenku mam celou o Van uz je to asik vse *5* -
tricka,penezenku,cd Van aj hsm,podlozku na stul,nalepky,kabelku,orezavatko,pou zdro,propisky,dvd hsm,hodiny,sesity,pouzdro na mobil,barbie Van moje kamoska mi ju dala chtela ju vyhodit ze je na to velka ja jsem taky na to velka ja ju mam na vystavce *5* ,klicenku.... *4* -
jo a ještě sem zapoměla 6 plakátů -
Re: Re: Re: ,,,,?
tričko, 2 polštáře, pouzdro na mobil, kšiltku, asi 6 časáků kde je ness na titulní straně, takový jedno povlečení na peřiny je tam i s ostatníma z hsm ale ness je tam taky, asi 10 nálepek, 3 odznaky, normálně i osušku kde je ness, a nechala jsem si udělat 3 trička s různejma krásnejma fotkama ness no a to je asi všecko... -
Re: Re: ,,,,?
jj jmenujte já to chci vědět jestli toho máte víc nežmy s ash víš!! -
Re: Re: bestík
kdybych měla popsat jaká je vanessa tak bych tu byla moc dlouho stačí jediný slovo - BEST! -
Re: ,,,,?
jj hodne *5* -
Kupu
Já mám věcí s vanessou :D že toani jmenovat nebudu *14* -
,,,,?
holky máte nějaké věci s vanessou?? -
Re: bestík
to jooooo MILUJU Jííííííííííííííííí íííííííííí moooc je nééééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
jj presne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
přesně *14* *14* *14* -
bestík
upa bestík vany Mo Moc *14* krasnoučka nadevšechno *14* *14* miluju jíííí nejvíc