-
Re: Re: Vany 1.miesto v TCA
*14* *14* -
Re: Vanesska
tak to mas pravdu..mooc jim to slusi *14* *14* *14* -
Re: Vany 1.miesto v TCA
áááááááááááá...jooooooo ooooooooo..naprosto skvele...mooooocinky ji gratuluji..byla tam nejkrasnejsi ze vsech.. -
Re: Re: profík
jo tak jo pošlem ti všecko do osobnosti(správu) -
Re: profík
ahoj to nic me to newadi:-)
Kajuska4
ja ju miluju
14-15
ja ani nwm jen tak a neboj budu se starat o tento profilek:-)
vanesskahudgens21@sezn am.cz -
profík
ahpoj prepáčte že som klamala že som američanka fakt prepáčte, je mi lúto mazať tento profil a chcela by som ho niekomu dať, v škole neni nikoho kdo má rád vanessku iba ja a jedna moja spolužiačka ktoru prave nenavidim a jej to nechceem dať, všeci maju radi amandu bynes a lady gagu a pár miley a ashley ale jednu ma rada miley a jednu ash a skoro všeci iba gagu a bynes takže tie by to od mňa nechceli viete? a keby ste ho chceli dám vám heslo na profil e-mail a heslo e-mailu. takže ak ho niekto chce napište tu do diskuse toto prosím:
Meno alebo pprezívku:
Ak chceš tento profil musíš mať rada vanessu:
koľko máš rokov:
prečo chceš tento profil:
aký maš mail:
a chcem vám povedať žže z tímto profilom si môžeterobiť čo chcete proste jemi to jedno!
a pls neignorujte to *13*
ďakujem zajtra tu budem tak pls ktosi napište
vaša lady vaness *14* -
gratulujem *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Vany 1.miesto v TCA
jj to je skvelaaaaaa *14* -
naše ness je prostě sQělá *1* -
Re: Re: Re: Identified
a koupila mi ho za 299Kč:-) takze jsme skoro na tom stejne Anet *3* *3* *14* *14* -
Re: Re: Identified
ja mam uz cdcko origos Van dneska mi ho koupila mamka *14* *14* jujkyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *3* *3* *14* -
joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooo gratuluju ti Vanesskoooooooooooooo slunicko naseeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* juchu -
Vany 1.miesto v TCA
juuu ľudia skvela sprava Vanessa v ankete o najkrajšie šaty na Teen Choice Awards je na na 1.MIESTE...tak gratulujeeem je to supeeer....VANESSKA TAM BOLA NAJKRAJšIA *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: fotky
kuju *5* -
Re: Re: fotky
sou pěkný *14* -
Re: Re: Vanesska
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: fotky
juj.......me se pridaly 3 jenom ale aspon neco *4* -
ness... you is great, you is nice, you is sun, you is lovely, you is B-E-S-T!!!! I LOVE YOU SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MUCH!!!! *14* *14* -
fotky
přidala jsem 7 nebo 6 fotek tak doufám že se přidaj protože jsou vážně pěkný *14* -
*14* *14* *14* *14*