-
help!!!
lidičky vanesska nám klesla až na sedmé místo! musíme s tím něco udělat!!! *9* *7* *9* -
Re: prosiim
pomuzu ti.. -
Re: prosiim
ja mam rada ashley ale pre velku faninku vanessky urobím to -
Re: Re: vanessa hudgens
ano je božíííííí *14* -
Re: Bože
škoda *9* -
achjo
no jo já ti možná pomůžu. -
Re: Re: Re: Re: Hééj
Je to pravda, já mám taky ráda Nessku! *15* -
HQ Fotky
Ahoj lidi! Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějakou stránku kde bych našla HQ photečky Vanessy?? Moc byste mi pomohli, díky! *3* *14* *4* *3* -
prosiim
ahojiik prosim pomožte mi.....na moj blog mi začalo pisať jedno šialene dievča uražky na Vanessku...stale mi piše a nechce dať pokoj...bo hovory že ona mi neprestane pisať do kym ja sa nezdam....tak prosiiiimmm chodte na tuto stranku a pište tam tie najhoršie uražky na ashleynu ...nech na to dievča niesom sama...a ukažme jej že Vanesska je najlepšia.............vopred dakujem za pomoc -
Re: vanessa hudgens
jeeeeee..uplne božíííí -
Re: vanessa hudgens
jeeeeee..uplne božíííí -
vanessa hudgens
vanessa je úžasná -
Re: Re: Naša vaness
mas pravdu *4* -
Re: Naša vaness
Nemyslím si, že je podstatné, kolikátá Nessa je. Pro její fanoušky bude vždycky na prvním místě! -
Bože
Bože mám rozbitej počítač tak tu nemůžu chodit každej den :-((((( jaktože je zase tak nízko není možný -
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
jooo chudak Vanesska.. -
Naša vaness
Naša Vanesska je 7. och nie predbehla ju Lidsay Lohan a Megan Fox chudačik Vannej *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: neviem
nejlepší kamarádka vann je mary-kate olsen nejlepší kamarádky sou od natáčení filmu beastle *15* *3* -
Re: Hello
Hahahaha *15*