-
van je dobra zpevacka
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 kouknete se pls na tyto stranky -
Re: ...
Ja Vanessu mam mooc rada,protoze faakt hezky zpiva a taky se mi libi jak hraje v High school musical..tak se vsichni mejte *4* *14* -
Re: Je....?????
Ne opravdu není!To jsou jenom drby! *4* -
Vanessa
Vanessu mám ráda protože má pěknej hlas a má talent na zpívání i na herectví..to co sem psala včera bylo jen pro ty co o ní píšou ty hnusný věci.. *9* -
vanesska
Já van zbožňuju,protože je sama sebou a nepřetvařuje se. *14* Mislím si že je super a nej! *14* -
Re: Vanesska je SUPER!!!
neumíš psat??protože se píše dohromady!! *13* *15* -
Re: Re: Je....?????
píše v TV maxu,že nechce dětičky *9* -
Re: Je....?????
Ne není!! *13* -
Je....?????
Lidi jen jsem se vás chtěla zeptat(jakož to megafanoušků Vanessy) jestli je pravda že je těhotná se Zackem?????? *7* *7* *7* -
:-*
Ja proti ni nic nemam :D me se libi jen sem reagoval na tu pipinu co o ni psala ty srack......y :) *4* -
Vanesska je SUPER!!!
Já Van zbožňuju proto že má talent a nevychloubá se tím,je pěkná a hodná. Takže o ní nepište ty kraviny!!! *13* *13* *13* *13* -
Re: vanyyy
Souhlasím!!! *4* *4* -
Re: fuuuuuuuj!!!
Ty krávo nepiš o ní takové nesmysli vždiť to ani není pravda!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* Vanessa je nej.!!! -
Nechte jí BEJT!!!
Vanessa je pro mě nejlepší zpěvačka a herečka. A ty všechny pomluvy co o ni pišete že je cikanka že je hnusná atd.. a že to drahý oblečení vytáhla z popelnice ty si fakt můžete nechat pro sebe. A jestli jí nemáte rádi tak semrači ani nelezte!!! To je jako kdyby ste o Ashley Tisdale napsali že je to štětka, obarvena blondyna, a ještě něco horší..s prominutím Ash. Jestli ste tak pitomí a závidíte jí krásu,hlas,slávu,zaca a tak dále co má a vy ne tak si dite na plastiku.Já jí mám ráda a ty herečky a zpěvačky a modelky a já nevím koho ještě nemám ráda pomlouvat nebudu protože nejsem tak pitomá a blbá a tak dále jako VY!!Ty pomluvy sou náznaky závisti....ni víc a nic míň! -
ehm ehm!!!!! Čistá závist...!!! A to že bys jí přebrala kluka to si zas tak moc nevěř :) za 1. muselo by ti bejt vic jak 15 let :) což z toho co si napsala nevim nevim tak 11-13 let :) a pochybuju že umíš tak dobře Anglicky aby si se s nim domluvila :) a za 2. kdyby si se projevila před nim tak jako tady :) to by byl rychlej konec :) no dál to komentovat nebudu....!!!!! Trošku si to v hlavě urovnej a nesuď lidi který neznaš osobně a nevíš jak se chovaji....!! *13* *13* *5* -
:-*
Mrdal bych ji :) *4* *1* -
cxcbvhf
ty pičo ty budeš nadávat vanesse??to chcu vidět to tvoje oblečení!!a prej že jí přebereš zaca??phh plomiň ae už se nedokážu smát až se dusim ty seš určitě nějakej malej smrad kdyby něco tak newim jestli by tě zac chtěl jenom vanesse závidíš!!pííííííčo a jestli ju nemáš ráda tak sem nelez krávoo! -
Tak ty si asi trochu picaaaa prej klidne bych ji ho dokazala prebrat fakt tak ty vole....jesi ty ji ho preberes tak to ja sem cinskej buh srandy si asi este mala holcicka vit a priste si nezapomen vypnout caps lock ten je vlevo ale psssst a neurazej kdyz tu sama svoje fotky nemas!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
fuuuuuuuj!!!
JÁ VÁS FAKT NIKDY NEPOCHOPIM!!!!JAK SE VÁM MŮŽE TA NAFINTĚNÁ PÍÍÍÍČA LÍBIT????PROSIM VÁS TAK UŽ SE NA NÍ VYSERTE VŽDYT JE TO DĚVKA A URČITĚ I CIKÁNKA!!!!COŽ ZNAMENÁ ŽE JE ŠPINAVÁ A KRADE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!! *13* *13* A TY JEJÍ HADRY NO VO TOM ANI NEMLUVIM TO VYTAHALA NĚKDE Z POPELNICE NEBO COOO?????VONA SI MYSLÍ KDOVÍ CO NENI KDYŽ ´´CHODÍ´´S NEJKRÁSNEJŠIM KLUKEM!!!ALE TO SE HOOOODNĚ PLETE!!KLIKNĚ BYCH JÍ HO DOKÁZALA PŘEBRAT!!!!!!!!!!JAK UŽ SEM PSALA JE TO JEN KURVA A JÁ V ŽIVOTĚ NEPOCHOPIM JAK SE VÁM VŠEM MŮŽE TA ŠPINAVKA LÍBIT!!!DU BLÉÉÉÉÉÉJT!! *10* *10* *10* *10* -
Re: Re: Ty píčo černá
ty mas co rikat *13*