-
Re: Ahoj Vaness
hele nechtela bych te nejak urazit ae van neumi cesky a jesli mas van icq tak das plis mocte prosim i na kolena *15* -
Re: piča
hele ty krawo drz zobak jinak za tebou prijebu a zbyje te jo ty pico skurwena newipadas o nic lepe kurwo bez jse wic pat jesli vanesse nefandis tak od cut tahni *1* -
Re: HSM
Tak jsem to pro vás uložila na ulozto.cz, aby ste nemuseli čekat tady je odkaz http://www.uloz.to/918203/hsm3.avi je to sice trochu horší kvalita, ale není to nejhorší -
HSM
Tak pro ty z vás, kterým stačí HSM 3 v aj a v trochu horší kvalitě, tak si můžete stáhnout na http://czshare.com/files/405544/_6v A/ Buďte trpěliví, server bývá přetížen, mně se to také povedlo asi až na po 10, ale povedlo, i v aj určitě pochopíte o co jde. Je to i nejlepší způsob, jak se jazyk naučit. Kdo si to stahne musí si ještě na www.stahuj.cz stahnout codec pack, nešel by obraz. -
kajka -ses pica este veci-pac kazdej je necim dobrej a necim debilni no i kdyz u tebe pochybuju je ze na tobe neco DOBRYHO *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Vanessa
jj mas pravdu *14* *14* *14* *14* *14* -
van
nechapu kajko proc ji urazis..nemluvis to nahodou o sobe??..vanessa je naprosto skvěláááááá... -
Re: Re: Vanessa is good
zapomněl napsat from -
→Tyhle← lidi nechápu! *7* Řekla bych že se tady máj scházet lidičky co máj Vanesscu rádí(jako např. Já! *14* *14* )
ale někdo kdo jí nemá rád sem leze a pak tady píše nějaký hnusný a hlavně trapný příspěvky! Otázka zní:,,Proč sem vy cvoci lezete?! Jestli je tak špatná a jak ty říkaš ,,píča´´ tak proč si jednoduše nejdeš na osobnost ktera je podle tebe dobrá?! Fakt se nábízí ještě jedna zajímava otázka: Z čeho soudíš že je ,,píča´´? Udělala ti snad někdy něco? Řekla bych že 100% ne!
VZKAZ PRO ZÁVISTLIVÍ HOVADA KTEŘÍ SI SEM PŘIŠLI VYBÍT VZTEK: Já si myslím že ten kdo píše na fanklubech úrážky, tak je nehorázně trapný a píše to sem jen proto že závidí páč v životě ještě nic nedokázal a kdoví jetli dokáže! Si fakt myslím že byste toho mohli nechat! Fakt na to nikdo není zvědavý!!!
P.S.-Van je sqělá!!! je to nej herečka & zpěvačka co znám!!! Prostě good!!!
VAN IS NUMBER ONE! *14* *14* *14* *14* -
Když se ti nelíbí tak sem nic nepiš jsi akorát trapná(nej) -
pochybuju
pochybuju ze nektera z vas zna vanesu nebo ashley osobne tak o nich netvrdte ze sou uzasny nebo hrozny sou to kraviny -
piča
vanessa je piča je to uplná kráva -
Re: Re: VANESSA JE NEJLEPSI
naco takovy blby keci a nadavky stejne je to tak a nic s tim neudelate -
Re: Re: VANESSA JE NEJLEPSI
já vím vy lesbičky máte potrhlý názory na jiné holky než je vaše idolka -
Van je nej!!
Vanesska je nej zpěvačka i herečka.Je pěkná a má pěknej hlas *3* *1*
I LOVE YOU VANESSA! -
super
Vnessa je skvělá a moc jí ze Zacem Efronem obdivuji a doufá,že spolu natočí ještě hodně moc filmů a taky bych si přála aby toho ještě spolu hodně nazpívali moc se mi líbí.Faninka Katka K. -
Vanesska je nej!
Vanesska je moc skvělá,je nejlepší... *1* *1* mám o ní blog tak se kdyžtak koukněte: www.oh-miss-hudgens.blog.cz *1* I LOVE YOU VANESSA HUDGENS!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Je NEEEJJJJJJ!!!
má moc hezký hláseček -
Je NEEEJJJJJJ!!!
Ahoj taky mam rada Van je rozhodně lepší než Ashley!!!!!!!Moje nej písnička od Van je Say Ok,Amazed,Identified.2 album je lepsi nez 1!!ahoj *4* *4* *4* *4* -
Re: Vanessa
Ahoj milá Vanneso jseš nejlepší než Ashley ona by prostě chtěla dostat Zaca,ale já vím že jí nechtěl ani nechce.Chce prostě tebe jseš nejlepší,jseš pěkná holka. *4* *9* *4* *3*