-
novinky ty jsem furt pozoroval ..:) ikdyz jsem tu nechodil a vsiml jsem si i Austina ... me Vanessu prebral *13* *13* jsem se s nim i porval *15*
-
zdar ... !! ja uz myslel ze tu nikdo nechodi ! tak jsem prestal sem chodit *8*
pardon holky .. furt miluju Vanessu to je jasne ... *15* *14* blazinek jsem furta budu .. -
znám staré a divné *1*
-
http://www.sms.cz/film/pisecna-smrt na prima cool horor *8* *8*
-
jsme dvě *15* *15*
-
víš co ... já zas v pupku mám .. přemýšlím já zas jazyk nebo nos *15*
-
však jo .. sem ráda že sis to užilas ... furt ale nevím kam si to nechat .. *9* musím popřemýšlet *14*
-
ňuňíčku ♥ to nevadí ... stejnak som hlídala sestřenici no hlídala spíš jsem jí chtěla udělat radost a šli jsme se projít *3* koupily jsme si energeťák a pak každá jedno triko v galantu :D a narámky podobné a šli jsme dom *4* *4* tak by se mi stejnak tam nechtělo a dnes jsem se i dcl bála na propíchnutí ale nebojím ale dnes jo divné *1* *1*
-
zlato ? Hej normalně šla bych už na ten pirs akorát,jsem tam dnes chtěla jet a mamce se nechtělo ... *9*
-
supér *14* *3*
-
juj *13* tak to naše teta ze španělska ta má práci a chce dojet o velkých prazdninách že promně má i dárečky sice pozdě je budu mít ale *3*
-
ja jsem jí napsala ... jaké byly vánoce a šťastný nový rok .. a ptala se jestli mám ráda Avril i Van řekla jsem že jo moc !! *14* že má hodně práce a td .. chudina ..
-
a copák? *4*
-
píšu si s tetou s ameriky *14* *14*
-
jasné *2* *2*
-
Jo? Si moc hodná .. díky pak mně je dones do školy *14*
-
chceš nějaké plakáty Avril nebo obrázky? Najdu jestli ceš *3*
Budu vyhazovat časáky tak budu kontrolovat Van a Ash abych nevyházela tak se podívám i na Avril oki ? -
však jo
-
jo? aha :D
-
pak se domluvíme ;) je času a času