Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klaruska44
    tak zdar valíím zítra ♥
  • kajuska4
    přesně tak :/ hej normal dokolika máš školu?? volé?
  • kajuska4
    éééé !!
  • klaruska44
    fůůůjj ....ten les je divnej když jsme tam byly my dvě spolu víš ne tak furt se šustila tráva ...bléé a ani vítr nebyl jen slunce to bylo o prázkách ne??
  • klaruska44
    si zavolej ...a já zavolám do bochnic a skončíte tam oba dva há
  • kajuska4
    my jsme byly lese a viděly jsme zdálky černou postavu s podpatkama a pak jsme kecaly i s klukama a pak jsme kukly na to stejné místo a zmizlo a pak jsme slyšela jenom ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ POMOC !! :/ twe kluci náš šli doprovodit ..
  • kajuska4
    ještě jednou mně řekni kozeno tak tak zavolám RUMCAJSE !! *13* *13*
  • klaruska44
    kozeno no řekni ano :D
  • kajuska4
    no cooo ...naše výprava je už taková kruciš .. *15* *2* ale tak tobě stačí řasenka a sluší ti to i vlasy máš krásně upravené vždy a to já musím tolikrát česat no moje výprava=děs ! hááá celá jáá :D zlobidlo jedno ...hej chceš něco říct napiš jo nebo ne??
  • klaruska44
    to stejné :D ale nic nedělám a půjdu spát akorát tak :D hej co mám dělat noooo????? už se chystám za tebu pěkně výjdu a Tadeáš : Kam se chystáš moja? říkám za Kájou do Drnholce na hřiště ...on: nene jsi moja !!! tak už tak *15* *15* *15* co ty zas minule píšeš dojedu za hodinu čekám vole až někdo zabouchá no prvně tata pak sousedka a pak kdo došel no ty po 2 hodinách děkuji !!!! :D
  • kajuska4
    No nazdárek ..slibotechno :D říkáš: dojedu na hřišti pí** já tam čekám a pak sms nemohu dojel Tadeáš no dovol !!!! mám se dobře byla jsem se svým milačkem ...a půjdu se koupat a ty? ♥ :D ♥ SLIBOTECHNO ! *9*
  • klaruska44
    ahoj jak je? co děláte?..co jste dělaly a co budete dělat? :D
    kuwa už nemohuu *1* *1* *1*
  • kajuska4
    pá *14* *4*
  • klaruska44
    musím jít ahoj ♥
  • kajuska4
    csss *15*
  • klaruska44
    no dobře ale my ti to řekneme i tak že máš se vrátit *15*
  • kajuska4
    aha :/ já to zkusím a pak se kdyžtak vrátím k černé xD
  • 21.4.1993
    jako to ti zase věřím *4* ale stejně ti sluší tyhle co máš *3*
    mě taky začaly o prazdninach stvat moje melirovane vlasy a obarvila jsem si je na cervene a vsichni mi zase rikali ze mi neslusi *9* *15* *15*
  • kajuska4
    jo jo mně už ty černé štvou :/ asi na čokoladovou :D
  • 21.4.1993
    bože Kajush neeeeeeeeeeeeeeeeeeee *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit