-
au
Ahojky holčiny ja som chorá ako bejk *15* *15* bola som dnes u doktorky a že som chorá(to snáď viem *15* ) a nikomu nepovecte že som na PC *15* *15* *15* *3* *4* *4* *4* AKo sa mmáte? wow emily má twitter *3* -
-
Re: au
Ahooj *3* A co máš ty za nemoc? *7* -
-
Re: Re: au
ahoj!!! emily ostmen???má twiter jo?jakej? -
-
Re: Re: Re: au
no Emily osment já vim jakej má twitter:) -
-
Re: Re: Re: Re: au
jo??a řekneš mi ho pls??kámoška má twitter a ona ju zbožnuje! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: au
jj děkuju moc seš skvělá!! *4* *1* -
Jj její pravej twitter je EmilyOsment :) kdyžtak tady: http://twitter.com/EmilyOsment
-
-
-
Re: Re: Re: au
vananneh: kašlem kýcham bolí ma hrdlo(obyčajná *15* ) -
-
aha -
-
aha jo!! *4*
-
-
cool.girl.love: nie emily osment ale emily.hudgens kamarátka nessy-forever á to je dlhý príbeh *15*
-
-
-
-
-
...
Ahoj holčiny!!Konečeně mám volno!A mužu tu být tedka docela dlouho aspon pár hdin je tu někdo????
Jsou novinky o Nessy? -
-
Re: ...
Ahojky..No žádný novinky nejsou:( Jak se jinak máš?:) Já bych měla bejt dneska ve škole do 4 ale nešla sem:D:D Až zejtra:D:D Ale včera si prej počítali ve škole kolik je dětí ve třídách tak je možný že budou prázdniny protože jich je asi doost nemocnejch což by bylo super když sem se teď uzdravila:D:D -
-
Re: Re: ...
Ahoj tak já se mám dobře!
no hele taky to tak někdy dělám že se ulejvám...páš to studování mě fakt nudí!!
Bohužél náš gympl asi nzavřou tam sou všichni šprti zdraví!!
Já jsem si tedka dala taky pauzu!A řekla sem si že dneska o školy nejdu!!Mě to strašně nebaví!tam furt hodit(ještě sme měli dneska psát z matiky) *15* *15* A ty se máš jak??? *4* -
-
Re: Re: Re: ...
*15* *15* No jinak už se mam docela dobře no *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*1* A co jsi měla za nemoc??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tak to bylo něco jako chřipka!!Mno hele hlavně že td už je to lepší!!! *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Hele já ani nevim *15* *15* Něco s krkem a pak sem začala kašlat a mít rýmu hned po tom *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Twitter
I Twitter emilyhudgens.
Bye bye!!!
I love Vanessa *14* *14* Hudgens *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Twitter
yeah..yes..I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYYYYYYYYY *14* *14*
-
-
I love Nessa
Hi. How are you? I´am fine.
I love Nessa *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I love Nessa
Hello! I´m good thank´s:))
I_L.O.V.E_ N.E.S.S.Y.N.K.A_♥♥
-
-
valíímm
Hej holky já už jdu budu tu večer..I LOVE NESSYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: valíímm
pppppp
-
-
sorry...
Holky sorry ale já nwm vůbec jestli tu tento týden budu protože můj brácha má ranní a on mě se nece pustit je blbejjjjjjjjjj *16*
I LOVE NESSYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* a kámoška mě zjistí stránku že pošlu svoji fotku a Van mě to podpíše..potom sem to napíšu ona říkala že to zjistí a řekne mě *3* *3* *4* *4* -
-
Re: sorry...
já tady taky mots nebudu mno... jsme dvě *3* ted jsem tu tajně... ségra ještě nepřišla ze školy *15* -
-
Re: Re: sorry...
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: sorry...
*15* ..já jsem tu jenom nahodku řekl pitomec brácha *16* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: sorry...
Chudáci... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sorry...
*15*
-
-
-
-
-
Re: sorry...
páááá holky musím
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* *14*
-
-
SORRY
Ahojky. Som chorá a strašne ma bolí hrdlo *9* *9* *9* nešla som dneska do školy(aké štastie *15* ) A sorry že tu nechodím *9* *9* je mi fakt blbie tak aký má ten new shoot? *14* *14* *14* -
-
Re: SORRY
ahoj j to neva *3*
-
-
srry... :(
ahojky holky! prooominte že jsem tu ted ubec nebyla ae ani troškuuuuuuuuuuu mi nejde matika a jednou mamka dostala tááák velkýho nerva že mi zakázala do pátku na ten notas šáhnout... a v sobotu jsme tu nebyli a dneska mi dovolila sem na chvíli jít... jen mi shrňte co se tady dělo... díky... fakt srry... ae tento měsíc tu asi budu bývat málo pač musím denně počítat tří stránky příkladůůůů *9* už mi z toho hrabe... *9* dokonce se mi zdál sen jak umím matiku a jak furt a furt a furt počítám... *15*
I LOVE NAŠE NESSYNKA-PUSINKAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: srry... :(
Ahoj.. *3* To je v pohodě.. *3* No tady se nic moc nedělo.Akorát Nessy má novej shoot *3* -
-
Re: Re: srry... :(
jooooo? *8* ajo před chvílí jsem se na něj dívala *15* je moooc hezu *3* holčiny tak já pádíííím jdu na superstar... zítra tu možná budu nwm... podle toho jak stihnu sčítnout příklady *15* tk pp -
-
Re: Re: Re: srry... :(
Ani mne nejde matika(až moc mi nejde *15* *15* *15* *15* *15* ) -
-
Re: Re: Re: Re: srry... :(
Čauík..Mě taky nejde moc matikaaaa...ona neumí vysvětlovat celá škola ju nenávidí *9* *16* kráva uča *9*
-
-
Re: Re: Re: srry... :(
Jojo ahoj *15* Hodně stěstí na příklady *15* *15*
-
-
-
-
Nessy is the BEST!
Ahojky..=) Je tu někdo? -
-
Re: Nessy is the BEST!
Já... *15* ale už musím tak ppQ x*
-
-
ahojik
je tu někdo?????????????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* I LOVE NESSSYYY.mohl by tady přít někdo novej