Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

grrrrrrrr

GRRRRRRRRRR hej už sem s těma novinkama si stěžovala!!!dneska sem napsala novinku jedno a oni mi jí smazali a eště nemůžu přidávat novinnky!!to už po druhý!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
    • kajuska4

Re: grrrrrrrr

*16*
  • vany-hudgens-love

heeeej

ty jo lidi nemažte furt ty novinkyyyy pls prosím vám hrozně moc pls pls nemažte je *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*
    • vananneh

Re: heeeej

jj přeně!Ať toho ten dotyčnej nechá nebo něco uvidí! *13*
    • kajuska4

Re: heeeej

jj presne nemazte je nebo si uz budu kurna stezovattttttt *16* *16* *8* *8* *10*
  • vananneh

hmm

Lidi tady je teda nějaká nuda ani včera ste skoro nepsali *9* *9* Doufam že se tu nic nestalo!
    • vany-hudgens-love

Re: hmm

ahoj já tu jsem taky si říkám že je tu poslední dobou nějáká nuda... *9* já jsem byla na bigyartu jinak bych tu byla
      • vananneh

Re: Re: hmm

aha
        • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: hmm

já vím že tohle je diskuse o vanesse ale... máš ráda justina biebera?? jestli jo tak se určitě koukni na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=CKoR ThbuT5M je to vážně pěkný
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: hmm

nevim zatim sem slyšela jenom jednu písničku a moc mě nevzala tak nevim... *7* *15*
            • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: Re: Re: hmm

ale on je vážně dobrej *14* ale nessynka vííííííííííííííííc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vananneh

ahok

ahoj lidi sorry že sem tu nebyla ale mam rýmu a včera to bylo fakt neskutečný *15* Dneska sem nebyla ve škole *5* *15* Dneska to ujde ale pořád je to ta debilní rýma!! *16* *15* Sakriiiš proč sem eště dneska nedělala že je mi blbě abych zejtra nemusela *15* *15*
  • nej

ahojky.vanessa je nejlepší!!:D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • :Os

Ahuj Nessáci je tu nekdo *7* *3*
    • Re: :Os

ty jo proc mi asi po 3. nikdo neodpovídá *7* *9* *9* *9*
      • fansn

Re: Re: :Os

taky nevím any.. *7* hele jdeš ven???
        • fansn

Re: Re: Re: :Os

aha tak ty už venku jsi tk já jdu taky..čaute lidi i když tu nikdo neni..:)
  • kikiss11

........

Mam te mocky ráda NESSY!!!!!!!!!SI NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vany-hudgens-love

Re: ........

jj já takyyyyy *14* heeeeeej holky kdo zase vymazal novinky *7* pls holky nemažte jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *16*
      • kajuska4

Re: Re: ........

jj Nessyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
  • 21.4.1993

.......

dobrou noc vsichni..dobrou noc nase Nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

????

je tu nekdo *7* *7*
    • 21.4.1993

Re: ????

ahoojky.. *4* jak ses dneska mela??
      • kajuska4

Re: Re: ????

caukyyy jj dobry suproveee *3* *3* a ty??:-)
        • 21.4.1993

Re: Re: Re: ????

no ja jsem dneska oslavovala tatkovy narozky..takze se mam supeer,.ale vubec se netesim zitra do skoly.. *9* *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ????

ja taky nn skola *8* *16* *10* *10* *9*
  • kajuska4

141

Ahoj jsem tu minutku holky+kluku *1* mno...ja jsem byla v tom Brne tak moje sestrenka chtela jit do hrackarny tak jsem sla a tam bylo toho hodne HSM ja jsem se podivala a koupila jsem si sprchovy gel tam je obrazek Nes
    sy *14* *14* *14* *14* *14* a koupila jsem si na klicenku Nessynku a moje sestrenka naramek Hsm *14* *14* *14* *14* *14* a priste az tam pojedu tak si vykoupim celou hrackarnu HSM *14* *14* *14* *14* tak papap zitra mozna mej te se holky a klukuuuu *15*
    • vany-hudgens-love

Re: 141

ty jo ty se mááááááááš *14*
      • kajuska4

Re: Re: 141

koupis to v Olympii v te hrackarne tam vejdes a pujdes do prava a tam jsou:propisky(hsm),CELENKY,VELKE NALEPKY,sprchove gely,klicenky no proste vsechno a potom pujdes dal a tam jsou aj barbienky Hsm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit