-
ahoj
Cauky je tu nekdo??Holky sorry ja jsem byla doted venku nenadaval tu nekdo??Ja jsem byla venku s mojema kami vite?Ja jsem je dlouho nevidela *3* -
-
Re: ahoj
ahoj já sem tu nn byla tu jenom ta ashleynka24 jak je pod tim svym teď *15* *16* -
-
Re: Re: ahoj
aha.. *15* jj.... *5* to byla prca venku holky ja jsem si sla koupit s holkama do teska takove piti a to mas potom zachvaty a my jsme meli zachvatu dost ale nebylo jsme opile a ni nic jenom jsme se smaly no proste *15* *15* *15* aj KLarus byla(klaruska44) takze jsme byly 4 *15* ja,kristina,Žaneta a Klarus *1* -
-
Re: Re: Re: ahoj
jj já sem taky byla venku s kámoškou *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
jj *1*
-
-
-
-
-
nessa je o ničem
vysvetlite vašej vanesse nech sa nefoti nahá!!!!!!!!!!!!! keby sa nefotila isto by som ju mala rada a ešte keby bola normalna tak taktiež by som ju mala raada *15* *15* *15* *15* -
-
Re: nessa je o ničem
To bych musela jet do Vancouveru na natáčení a to se mi fakt nechce jo a když jí to chceš říct tk tam jeď sama ano?? *3*
-
-
ja jdu
hele anet sry ja se jdu koukat na fotbal na bohemins-slavia..ja jsem slavista *14* takze to musim videt *15* pp I LOVE NESSYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ja jdu
já fotbal i hokej nesnášim *1* *1* jj papa
I LOVE NESSYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ja jdu
a jaky mas rada sport?? *4* -
-
Re: Re: Re: ja jdu
ani nevim... *15* *4* ty?? -
-
Re: Re: Re: Re: ja jdu
brusleni,fotbal,.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ja jdu
aha *3* *4*
-
-
-
-
-
-
ou
hele anet videlas tu novinku u ness?naka holka tm napsala ze je ness se zacem tehotna *4* -
-
Re: ou
nn neviděla...ale moc bych tomu nevěřila protože jak teď natáčí to by jako v tom hotelu jo? *15* *15* -
-
Re: Re: ou
xD
-
-
-
:D
anet šak uvidíš,přečtou si to a zas tu budou delat cirkus *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: :D
jj taky si myslim *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :D
to bude zas:tak,co se to tu zas deje?vy jste tak drze aah asi se z toho poseruuu..to bude srandaaaa jeeee ja se tesim jak tu budou trapcit a zesmesnovat se..jeee se jim budem smaat hehe *1* .. -
-
Re: Re: Re: :D
vish co:nebudeme se jim smat..ukazme si na ne! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
to rikaj nasi kluci ze tridy kdyz je nekdo giga trapnej..na ne se to hodi *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
jj *15* *15*
-
-
-
-
-
-
HEEEJ!!
JAKO KOUKNĚTE SE K NÍ CO MÁ U JMÉNA:
http://profil.osobnosti.cz /aakristina
TO SLUNÍČKO SME VYMYSLELI MY!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: HEEEJ!!
jj ja jsem to tu dneska psala,ona mela nessu rada ja nwm co se s ni stalo *9* .. -
-
Re: Re: HEEEJ!!
ja jsem si ji okamzite vymazala z pratel -
-
Re: Re: Re: HEEEJ!!
jj já sem jí tam ani neměla myslim nepamatuju si jí tady...A nevim jako proč si ty krávy přitahujou všechny k pizdalce když je to kráva! *16* *16* to už sou tak na dně že si můsí shánět lidi?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: HEEEJ!!
jj presne uz ani nevi jak si maj pomoct OMG jako ja bych se ji na to rada zeptala proc najdenou pizda jo a ness ne..ja ju nechapu *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HEEEJ!!
no to teda ano..takhle se zesmesnovat..jak ta jejich ashleynaxD -
Re: Re: Re: Re: Re: HEEEJ!!
jj!!Prostě sou nenormáál! *8*
-
-
-
-
-
-
:)
Holky kdo je tu?? *3* -
-
Re: :)
jaaaa *4* -
-
Re: Re: :)
ahooj jak se máš?? *4* -
-
Re: Re: Re: :)
fajn a ty *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
taky *3*
-
-
-
-
-
?:)
ahojky,je tu nekdo *7* *3* -
-
Re: ?:)
i já jsem tu.Jak se máte holky? *4* -
-
Re: Re: ?:)
ahoj dobre a ty *7* *4* -
-
Re: Re: Re: ?:)
ja se mám taky dobře *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ?:)
tak to je dobre *1* *4*
-
-
-
-
Re: ?:)
ahoojky..jsem tu ja..jak se mas?? -
-
Re: Re: ?:)
ahoj,fajn co ty? *4* ..hele videlas nekdy profil aakristina ona mela rada kristen stewart a este nessy a ashleynu pridanou nemela a ted ma pridanou ashley a napsala ze nesnasi nessy a kajusku4..to je ale divny ne *7* *9* -
-
Re: Re: Re: ?:)
jooo..videla jsem jeji profil..ale jakto ze zmenila tak rychle nazor na Nessy??.,.I love Neeeesssyyyyyy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ?:)
jj presne me to vrta hlavou.. *9*
-
-
-
-
-
Našla sem ho...
Ahój holky,dneska sem byla v Mostě v nákupnim centru a tam máj Vanessky parfém...a uplně nááádherně vonííí....Ale bohužel sem se nekoukla na cenu. *9* Ale voní nádherně..ještě tam teď někdy pojedu a koupim si ho *4* *3* *3* *3* -
-
Re: Našla sem ho...
jj ja tu vonavku už mam a naozaj skvele vonia *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Našla sem ho...
Žejo...uplně nádhernáá vůňě *14* *14*
-
-
Re: Našla sem ho...
jujjjjjjjjjjj..ty se mas skoda ze nebydlim nekde poblis to je totiz odeme
hrozna dalkaaaaaa *9* *9* *9* *9* ja se podivam v Brne az tam pojedu nebo premluvim rodice at si udelame vylet do Brna treba na zitrek *15* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Našla sem ho...
Ale fakt krásně voní...Ještě teď to trochu cejtim na ruce...futuju to *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Našla sem ho...
faakt nadherne voni.. *4*
-
-
-
-
fan
ahoojte na blogu oh-missvanesa som našla fanlisting Vanessy...tak ked tam ešte niekto neni prihlaseny tak chodte na to...na jednej stanke o ashleyne je tieš fanlísting a ona tam ma iba niečo cez 60 a naša Vanesska ma teraz 86 tak sa..rychlo oh-missvanesa nech ma naša Vany viac fans *14* -
-
Re: fan
jj *5*
-