Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

BLOG

ahojky na mém blogu je soutěž o nejlepší celebritu.klidně hlásněte pro vanessu:www.h2ostacipridatvoduh2oh2 o.blog.cz
  • simca2

jop

jo a proc odesla aakritina?????kvuli tomu ze ma vanessa tolik skandalu a kyzdy normalni clovek by neudelal pro sveho milacka nahe fotky proc neudelala neaky milostny dopis nebo ja nvm neaky darek co by ocenil ale proc udelala ze sebe prostitutku to i nestaci ze ji ma rad???a kdyz chodila s tim jinym klukem a aby zac zarlil no nemam slov proste lochnessa
    • vananneh

Re: jop

Aspoň si vymyslí něco new a né furt dopisy!!
    • kajuska4

Re: jop

SAKRA TO JE JENOM FILM!A TO JSOU STARE SKANDALY A TY CASOPISY LZOU CHAPES TO! VI NIC NECHAPETE JA TOMU ROZUMIM JA TEM CASAKUM NEVERIM VIS?TAKZE BYE!PIZDALKA IS BITCH *9* *9* *9*
  • kajuska4

??

Je tu nekdo???holky??
    • vananneh

Re: ??

jj já sem tu *3*
      • kajuska4

Re: Re: ??

achoj vse jsem smazala
        • vananneh

Re: Re: Re: ??

jj to je dobře
  • vananneh

WOW

WOW nessy má pořád větší návštěvnost čimpak to asi bude??Tim že sem chodíte i když píšete hnusný věci,tak pořád děláte návštěvnost! *3* Tak díky za zvíšení no...holky budou nadšený! *3*
    • kajuska4

Re: WOW

cauik jj:-)
  • vananneh

ehm

Jentak pro vaší informaci fotky byli pro Zaca jenže nějakej dement je zveřejnil jo tak já bych se nedivila kdyby to byla pizdalka ale nessy to stejně na slávě neubere máte dámy a pánové smůlu *3* *4*
  • vananneh

ahoj

ahoj holky promiňte že sem tu nebyla byle sem venku *3* *4* *4*
    • anisek285

Re: ahoj

ahojiki
      • kajuska4

Re: Re: ahoj

cauikkkkkk
  • vanessavk

najhoršia správa

Holky aakristina nema rada vanessu ma rada ashley *16* *16* *16* *16*
    • kajuska4

Re: najhoršia správa

JJ JA VIM JE TO KRAWA *16* *16* NESNASIM JU BLBKU JEDNU *16* *16* *16* *16* *16*
  • pppp

tk jelikož tu nikdo neni tak ja padim pppppp I LOVE NESSYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: pppp

JA TU JSEMMMMMMMMM *3* *3* *3*
  • wow!

vidim ze jste pridaly tapety..jsou moc klásnouskyyy *14* *14*..taky bych je chtela umet delat..ae neumim *1* *9*
    • kajuska4

Re: wow!

jj a jeste jsem 3 pridala s HSM na googly najdes *3* *3* s tama pridavam *15*
  • vanessavk

ahojik

Ahoj! *3*
    • Re: ahojik

ahojik *4*
    • kajuska4

Re: ahojik

caw *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit