-
BLOG
ahojky na mém blogu je soutěž o nejlepší celebritu.klidně hlásněte pro vanessu:www.h2ostacipridatvoduh2oh2 o.blog.cz -
jop
jo a proc odesla aakritina?????kvuli tomu ze ma vanessa tolik skandalu a kyzdy normalni clovek by neudelal pro sveho milacka nahe fotky proc neudelala neaky milostny dopis nebo ja nvm neaky darek co by ocenil ale proc udelala ze sebe prostitutku to i nestaci ze ji ma rad???a kdyz chodila s tim jinym klukem a aby zac zarlil no nemam slov proste lochnessa -
-
Re: jop
Aspoň si vymyslí něco new a né furt dopisy!! -
Re: jop
SAKRA TO JE JENOM FILM!A TO JSOU STARE SKANDALY A TY CASOPISY LZOU CHAPES TO! VI NIC NECHAPETE JA TOMU ROZUMIM JA TEM CASAKUM NEVERIM VIS?TAKZE BYE!PIZDALKA IS BITCH *9* *9* *9*
-
-
??
Je tu nekdo???holky?? -
-
Re: ??
jj já sem tu *3* -
-
Re: Re: ??
achoj vse jsem smazala -
-
Re: Re: Re: ??
jj to je dobře
-
-
-
-
WOW
WOW nessy má pořád větší návštěvnost čimpak to asi bude??Tim že sem chodíte i když píšete hnusný věci,tak pořád děláte návštěvnost! *3* Tak díky za zvíšení no...holky budou nadšený! *3* -
-
Re: WOW
cauik jj:-)
-
-
ehm
Jentak pro vaší informaci fotky byli pro Zaca jenže nějakej dement je zveřejnil jo tak já bych se nedivila kdyby to byla pizdalka ale nessy to stejně na slávě neubere máte dámy a pánové smůlu *3* *4* -
ahoj
ahoj holky promiňte že sem tu nebyla byle sem venku *3* *4* *4* -
-
Re: ahoj
ahojiki -
-
Re: Re: ahoj
cauikkkkkk
-
-
-
najhoršia správa
Holky aakristina nema rada vanessu ma rada ashley *16* *16* *16* *16* -
-
Re: najhoršia správa
JJ JA VIM JE TO KRAWA *16* *16* NESNASIM JU BLBKU JEDNU *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
pppp
tk jelikož tu nikdo neni tak ja padim pppppp I LOVE NESSYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: pppp
JA TU JSEMMMMMMMMM *3* *3* *3*
-
-
wow!
vidim ze jste pridaly tapety..jsou moc klásnouskyyy *14* *14*..taky bych je chtela umet delat..ae neumim *1* *9* -
-
Re: wow!
jj a jeste jsem 3 pridala s HSM na googly najdes *3* *3* s tama pridavam *15*
-
-
ahojik
Ahoj! *3* -
-
Re: ahojik
ahojik *4* -
Re: ahojik
caw *5*