Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • autogramkarty

čau nabízím autogrmkarty Vanessy mrkněte se www.littlebuffy.blog.cz
    • kajuska4

Re: autogramkarty

ja chcu ted jsem ti napsala e-mail *3* muj email je:vanesskahudgens21@seznam.cz..:-)
  • vananneh

...

Škoda! *9* protože ty písničky sou nej *14* *14* *14* *14* Ok papa já nevim jestli tu budu ale to newa... *4* Tak papa!!
    I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ... I ♥ VANESSKA ...
    • Re: ...

souhlasim s tebou sou to good songy ale mam i jiny....no skoro vsechny sou hezu
  • kajuska4

juj

tak to ja si nemuzu pustit Van pisnicky *9* protoze bracha spi *9*hele lidi ja tu budu az ve 2 zachvilku jdu do obchodu a potom tu je ten bracha asik takze ve 2 jsem tuuuuuuuu *14* *14* *15* mucq Van *14* *14*
  • vananneh

A...

...teď zase pouštim Too Emotional *14* *14* A Lose your Love!
  • vananneh

promise

Já si teď pořád dokola pouštim promise *14* *14* *14* *14* *14*
  • vananneh

.....

JJ přesněě!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

jj ukladammm furt dokola..

jj ukladam si jeeeee *14* *14* *14* I LOVE VANESSKAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *3*
  • vananneh

...

No jinak třeba...Ukládáš si taky tolik fotek Van?? *14* *14* Já jo zrovna du pokračovat *15* Protože Vanesska je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

j

jj presne *3*
  • vananneh

ok

ok to snad nebudou brát jako urážku protože každýmu se nelíbí všchno...Já neřikam že se mi nelíbí já jí mamm ráda i proto se nechci hádat!Nadávali bysme si zbytečně! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit