-
...
Kajushko už sem doma:) Až tu budeš tak napiš budu sem po chvilkách kdyžtak koukat:) Zatim páá všichni! *4* -
-
Re: ...
jj uz jsem taky doma *5*
-
-
Tak
Tak jak se mááš??:) Hele už nemam moc času...Budeš tu někdy večer??Tak v 5 už bych tu myslim mohla bejt:) Jinak snad eště chvíly mam:)Tak ne...:D Máma křičí abych se oblíkla *9* Tak večer? -
-
Re: Tak
mam se skvele a ty??jj snad tu budu nwm ted jedem za tetou tak snad doufam ze tu nebude bracha ale co uz *15* tak papa me j se zatim *5* -
-
Re: Re: Tak
jj mam se dobře už fakt musim:D PAPAAA
-
-
-
pokecá
pokecáš kajusko??Ale mam asi jenom chvly za chvíly jedem pryč *9* Ale to bysme stihly:) -
-
Re: pokecá
jj pokecam *3*
-
-
SOUTĚŽ
Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-2-kolo ! =) -
-
Re: SOUTĚŽ
Jestli tam je:D -
-
Re: Re: SOUTĚŽ
jj je tam ja jsem proni hlaslaaaaa *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: SOUTĚŽ
já taky *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: SOUTĚŽ
já ne, ale tak příště =D
-
-
-
-
Re: SOUTĚŽ
DU HLASOVAT PRO VAN!:)
-
-
blond parochna
ahooj pozrite sa na stranku oh-missvanesa.blog.cz je tam fotka Vanessy s blond parochnou ...je to zaujimave...však? -
-
Re: blond parochna
krásna ale krajšia s čiernimy vlasmi ale vanesska je stale uplne best *14* -
týjo ... to ej hustý, sluší jí to -
vanessce to sluší ve všem *14* -
-
Re: Re: blond parochna
jj presneee *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: blond parochna
jj *14* *14*
-
-
-
ty jo to je zajimavee *5* *14* *14*
-
-
JE...
Je tu někdo?? *4* -
Ahoj
Ahojky!Je tu teďkon někdo?:) -
-
Re: Ahoj
jááá *3*
-
-
Vanesska... bože je taka super
Jejko vanessku zbožnujem je moja prva zo selenou gomez proste miluju vanessku je proste ta najlepšia spevačka a herečka je best kto ju nema rad tak je taky debil bezurážky jo? proste vanesssssssssska sluníčko moje zo selenkou jo proste nejky miluju ji krásna best nejlepši ale zaca moc nemusim ale jej výber tak z vanesskou súhlasím... ja proste vanessku miluju... keby som mala napísať všetko ako vanessku zbožnujem tak by sa to asi nezmestilo! ale narovinu vanessa je moccccccccccc besttttttttttttttttttttttt *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Vanesska... bože je taka super
PŘESNĚĚĚĚĚĚĚĚ!!!!!!Vanessk a je nééééééééééééééééé ééééééééééééééj!!!!!! !!!!1000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000x néééééééééééj eště víckrát!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Vanesska... bože je taka super
jj máte prAVDU JE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* íííííííííííí *14* íííííííííííííííí *14* ííííííííííí *14* ííííííííííííííííí *14* íííííííííííí *14* íííííííííí!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Vanesska... bože je taka super
jj presne ja ju taky lowkuju *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Vanesska... bože je taka super
Je nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
I love Vanesskaaaaaaaa *14* *14* *3*
-
-
-
-
-
Vanessáci
Tak co Vanessáci jak se máte co děláte ... nevíte co v nejbližší době vany plánuje nebo copak provedla ? *1* *14* *14* viděla sem jakýsi nový fotky s Lucasem -
-
Re: Vanessáci
Ahoj mam se skvele a divam se na VAN *14* *14* na netu aj na videjka *14* *14* *3*
-
-
blog
wwaaau ľudia tento blog o Vanesske je super naj..je krasny.....všetko je tam supeer
www.oh-missvanesa.blog.cz *14* *14*