Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vananneh

...

Kajushko už sem doma:) Až tu budeš tak napiš budu sem po chvilkách kdyžtak koukat:) Zatim páá všichni! *4*
    • kajuska4

Re: ...

jj uz jsem taky doma *5*
  • vananneh

Tak

Tak jak se mááš??:) Hele už nemam moc času...Budeš tu někdy večer??Tak v 5 už bych tu myslim mohla bejt:) Jinak snad eště chvíly mam:)Tak ne...:D Máma křičí abych se oblíkla *9* Tak večer?
    • kajuska4

Re: Tak

mam se skvele a ty??jj snad tu budu nwm ted jedem za tetou tak snad doufam ze tu nebude bracha ale co uz *15* tak papa me j se zatim *5*
      • vananneh

Re: Re: Tak

jj mam se dobře už fakt musim:D PAPAAA
  • vananneh

pokecá

pokecáš kajusko??Ale mam asi jenom chvly za chvíly jedem pryč *9* Ale to bysme stihly:)
    • kajuska4

Re: pokecá

jj pokecam *3*
  • parket..a

SOUTĚŽ

Druhé kolo soutěže o nejhezčí herečku tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-zpevacka-2-kolo ! =)
    • vananneh

Re: SOUTĚŽ

Jestli tam je:D
      • kajuska4

Re: Re: SOUTĚŽ

jj je tam ja jsem proni hlaslaaaaa *14* *14* *3*
        • vananneh

Re: Re: Re: SOUTĚŽ

já taky *14* *14* *14* *14*
          • parket..a

Re: Re: Re: Re: SOUTĚŽ

já ne, ale tak příště =D
    • vananneh

Re: SOUTĚŽ

DU HLASOVAT PRO VAN!:)
  • vaness15

blond parochna

ahooj pozrite sa na stranku oh-missvanesa.blog.cz je tam fotka Vanessy s blond parochnou ...je to zaujimave...však?
    • vanessqa1

Re: blond parochna

krásna ale krajšia s čiernimy vlasmi ale vanesska je stale uplne best *14*
    • honey15

týjo ... to ej hustý, sluší jí to
    • Re: blond parochna

vanessce to sluší ve všem *14*
      • vanesskahudgens20

Re: Re: blond parochna

jj presneee *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • nelmo

Re: Re: Re: blond parochna

jj *14* *14*
    • kajuska4

ty jo to je zajimavee *5* *14* *14*
  • vananneh

JE...

Je tu někdo?? *4*
  • vananneh

Ahoj

Ahojky!Je tu teďkon někdo?:)
    • kajuska4

Re: Ahoj

jááá *3*
  • sel_demi

Vanesska... bože je taka super

Jejko vanessku zbožnujem je moja prva zo selenou gomez proste miluju vanessku je proste ta najlepšia spevačka a herečka je best kto ju nema rad tak je taky debil bezurážky jo? proste vanesssssssssska sluníčko moje zo selenkou jo proste nejky miluju ji krásna best nejlepši ale zaca moc nemusim ale jej výber tak z vanesskou súhlasím... ja proste vanessku miluju... keby som mala napísať všetko ako vanessku zbožnujem tak by sa to asi nezmestilo! ale narovinu vanessa je moccccccccccc besttttttttttttttttttttttt *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vananneh

Re: Vanesska... bože je taka super

PŘESNĚĚĚĚĚĚĚĚ!!!!!!Vanessk a je nééééééééééééééééé ééééééééééééééj!!!!!! !!!!1000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000x néééééééééééj eště víckrát!! *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Vanesska... bože je taka super

jj máte prAVDU JE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* íííííííííííí *14* íííííííííííííííí *14* ííííííííííí *14* ííííííííííííííííí *14* íííííííííííí *14* íííííííííí!!!!!!
        • kajuska4

Re: Re: Re: Vanesska... bože je taka super

jj presne ja ju taky lowkuju *14* *14* *14* *14*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Vanesska... bože je taka super

Je nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
            I love Vanesskaaaaaaaa *14* *14* *3*
  • Vanessáci

Tak co Vanessáci jak se máte co děláte ... nevíte co v nejbližší době vany plánuje nebo copak provedla ? *1* *14* *14* viděla sem jakýsi nový fotky s Lucasem
    • klaruska44

Re: Vanessáci

Ahoj mam se skvele a divam se na VAN *14* *14* na netu aj na videjka *14* *14* *3*
  • vaness15

blog

wwaaau ľudia tento blog o Vanesske je super naj..je krasny.....všetko je tam supeer
    www.oh-missvanesa.blog.cz *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit