-
No jo ignorovat
*4* jejda zas nějaký keci a co jen mě řekněte rozmnej důvod proč sem píšete že je hnusná,kráva atd: když dobře víte že mi si to nemyslíme pro nás ste akorát debilové že takže se tu ztrapnujete zbytecne ale to je vaše mínus *3* taky sem chtěl ignorovat ale je pravd že to nende jak vidíš ty žvásty hned máš chut jim připomenout že sou tutani -
jj
jo nessyyyyyyy *14* *14* -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
Vanessinka je mooc hezka.. -
j
nn ja te chapu ja to taky nemuzu vydrzet ale ja jsu spravce takze rikam ze at sem nechodej ty co ju nenavidijou!!Nessynka je nahodou krasna vy ji jenom zavidite a ona neni ani ciganka oni tam maj more tak je opalena a ma neco aj pomamce takze......chapete?Ach jo.... *9* -
alergie
Jo no jenomze holky ja to nevydrzim!!...oni me vzdyck ytak vytocej ty woe!!!..
ty woe ,,(kašly kašly kašly'' ehm pardon mam alergii na blby kecy!!!..
No dobry stejne me tu ais nidko nepochopi!=DPste buu se snazit ignorovat ze vsehcn sil!=D -
jj
jj tak jo kaslem na ne -
hm
A co třeba je ignorovat a neřešit to,protože to nemá ceenu aspon uvidí že nikoho neserou a nikdo je nebere vážně a přestane je to bavit co ? *7* *7* -
vsude stejny!
Tak jak koukam vsude je to stejny i u Zaca i tady veli valky!...akorat tady je to min tvrdci!...to ais prtoze sem moc nechdoim!=D=D *15* *15*
Achjo ja fakt nechapu jak je ty urazky muzou bavit!..Ja bych tohle nidky neudelala ty woe!!..
Fakt vymatlanci!!.. *16* *8* *15* -
TAK...
ja jsu spravce nemluvte tu sproste jasny??a zadne urazky na nessu!! *16* -
zas něco chytrýho
Hm...To je zas něco fakt chytrýho.hele kdyby každej člověk byl světlýho typu tak to je na světě potom nuda,protože by si všichni byly podobný a to,že ona je tmavá jekrásný a některý lidi třeba jako já by za to dali cokoliv...Zpívá nádherně a nezávid *14* *14* *14* *14* *14* *14*