-
hledam
nemáte někdo prosím noty na Destiny?či nějake jine..na storm-a ty nej...pošlete prosim na adefix@centrum.cz
p.s-nebo kde noty najit diky!!!! *5* *3* -
.
podle mě je její nejlepší písnička classical gas *3* -
-
Re: .VANESA MAE
Moje řeč ja ji přímo zbožnuju taky hraju na housle už 6let a je mi 12 let a jsem narozena o den dříve než ona 26.10.1997:) *3* *3*
-
-
vanessa mae
ahoj nemáte někdo CD vanessy mae . NAPište . a nemáte taky noty na Destiny *3* -
-
Re: vanessa mae
já mám její cd Storm *5* *5* *5*
-
-
come on
Lidi, pojďte diskutovat o této gr8! houslistce na fórum spadající pod seznam.cz .... zde: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=55101 *1* -
Vanessa Mae
Jaaa ji taaaaaaaaak miluju.Vzrusuje me -
nemáte někdo prosím noty na Destiny?
-
-
Re: nic nove
Vanessa Mae je najsprostejšia hnusná smradlˇavá pizda ,no najlepší je moj najkrajší Cechomor ktorý velmi milujem a nikto na ních nemá
-
-
Spatny datum narozeni!!!
Narodila se 27.10. ve znameni Stira, stejne tak jako slavny houslista Paganini! Tak si to opravte. *5* -
-
Re: Spatny datum narozeni!!!
Jojojo,absolutně přesně to sem chci napsat. Sekli jste se o měsíc:) *3* -
-
Re: Re: Spatny datum narozeni!!!
souhlas... *1* nedávno to i řikali v telině *15*
-
-
-
vanessa mae
jééé... ona to s těma housličkama tak umí... a ke všemu je to tak nádherná holka... to se jeden nediví že má tolik úspěchů... *14* -
Zpěvačka???????
jak tady všichni v diskusi uvádí je Vanessa Mae houslistka, tedy hudebník.Já osobně jsem ji nikdy neslyšel zpívat, pak tedy nechápu její uvedení jako zpěvačku v této kategorii. -
můj názor
iKdyž jsem sice Vanessu May nviděl osobně hrát, tak z tohohle videa a nejen z něj, ale taky z toho, co jsem o ni slyšel, usuzuji, že jeto vynikjící houslistka *3*