-
Super ženská
Paní Vendulka je žena na svém místě.To co o ní píše bulvár je smutná záležitost.Byla jsem za ní, když se stala ta velmi tragická událost.Teprve teď vylézají další nechutnosti, jaký vlastně byl její manžel.Pozůstalý je vždy na tom nejhůře. Myslím, že si musela tato žena hodně v životě zkustit.Jó, ono peníze a majetek není všechno.Bohatí už neví vlastně co z roupama,můžou si vše dovolit a jěště to vše se zveličuje v bulvárech. Vendulko, přeji Vám a vašemu synovi krásný ,šťastný a pohodový život. Neohlížejte se co si o Vás lidí myslí.Jsem s Vámi *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Paní Svobodová všechno nejlepší k svátku.
-
JE TO TA NEJ...VENDULINEČKA POD SLUNCEM
Milá Vendulko, ten kdo má rád ten má rád i Vás. Každý máme svůj názor na všechno a ikdyž Vás nemá třeba nikdo rád tak by si měl uvědomit, alespoň to co jste udělala pro tolik nemocných dětí. já budu navždy s Vámi. Pro mě jste velkým příkladem. Nikdo s Vámi a Karlem nežil tak Ti co Vás odsuzují, vlastně ve skutečnosti neví jaké bylo Vaše manželství. Z mého pohledu bych řekla, že bylo velmi výborné, protože jak se psalo, že se přetvařujete. Tak to není možné tak dlouho a tak dokonale to nejde. Já si myslím, že Vás Karel moc miloval a Vy určite taky. bylo nádherné, když Vám manžel věnoval písničku. A to bych řekla, že byl obrovský důkaz lásky. Vendulinečka je *4* *4* a její krásný Jakoubek taky. Je to nejskvělejší ženská na této planetě a ještě lepší maminka, kdybych jednou mohla být taková maminka jako ona, tak to bych se měla. Držím Vám Vendulko palce. Držte se!!!!! -
Vendulka
Milá Vendulko je mi 52let ale co sem si přečetla o vás v novinách tak mi bralo dech. Divím se jak jste mohla vše ustát. Hrozně sem se divila kde se bere ta drzost v lidech a odsuzují někoho koho neznají. to za nás snad ani nebylo.Za celou tu dobu co se o vás píše se nikdo zřejmě nezamyslel nad sebou co kdyby se to stalo mě. Ale hlavně že něco napíši. Velice vás obdivuji . A přeji vám hodně radosti a prcovnívćh uspěchu do dalšího života a na lidi co pomlouvají se vyprdněte ty vám na chleba nedají s pozdravem vaše fanynka *13* -
xxHana
Podle sebe soudím tebe. -
narozeniny
Milá Vendulo
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
Projekt" Kapka naděje". -
Vendula svobodová
Vendulka svobodová ...... je supr včera jsem koukala kapku naděje .uvaděla to s Petrem Šiškou......... bili dokonalej modeatorský Tím...........§
.zbiram jeji fotky a lepim jsi je do sešitu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Facebook
Staňte se Vendulinými fanoušky Facebooku, stačí když se kouknete na její neoficiální stránky http://vendulasvobodova.blog.cz/
A tam vše máte;) -
Všechno nejlepší
Hodně, pohody a lásky *3* -
Vendula
Ahojky,vendula svobodová je fakticky milá,je to kamarádka mé mamky dokonce mám fotku jak mě klárka drží.jsem ráda že je narozena ve stejný den jako já :)))