-
Re: Re: Re: Re: Re: nechápu
*5* Nezlobím se. Máš pravdu, že by to chtělo slunce, taky mám náladu na bodu mrazu. *3* -
Re: Re: Re: Re: nechápu
tak to jo :) tak se na mě už nezlob *3*
mám poslední dobou špatnou náladu *9*
chybí mi asi sluníčko, asi budu muset kopnout do vrtule a za sluníčkem někam vyjet *3* -
Re: Re: Re: Mrtvo
Heleď, to je nedorozumnění *9* Verunka sice jsem, ale jiná. *3* Ale věřím, že až sem přijde a přečte si od tebe vzkazy, že ji to potěší. *14* *3* -
Re: Re: Re: nechápu
Heleď, já nejsem Veronika Fasterová.. Veronika Franková jméno mé *3* Proto jsem se podepisovala jako Verča F., abych se odlišila od Veroniky Fasterový *3* *5* -
Re: Re: nechápu
špatně jsi to pochopila, já nikoho nenapadám jen je mi divné proč je tady na chatu tolik pseudonymů verči a pak jak má člověk poznat tu pravou *3* -
Re: Re: Mrtvo
ahojky verunko no relativne to jde a u tebe už je dobře? *3* -
Re: Re: nechápu
vykašli se na něj verunko *5* -
Ahojky Verunko
strašně moc se mi líbíš...psal jsem ti mailíka a pořád čekám na odpověď...někdy bych se s tebou chtěl aspoň sejit a popovídat si ....to bych byl opravdu moc rád potkat tak skvělou osobnost jako jsi ty...jsi opravdu moc krásná a dokonalá kočka....vždycky mi náladu spraví když se kouknu na tvoje úžasné fotečky se kterých mě až mrazí v zádech...prostě dokonalost *14* *14* *14* *14* -
Veronika
inteligentní hezká sexy pražanda *3* *14* -
Re: nechápu
Heleď teď si mě vážně naštval, nevydávám se za někoho jiného, ale PÍŠU SAMA ZA SEBE!!!! *10* *10* TEČKA. *8* *13* -
nechápu
nechápu lidi, kteří mají potřebu se vydávat za někoho jiného :( -
Re: Re: násilný boxer
To je snad samozřejmost, chlapa dělají chlapem jiný věci. *14* -
Re: Mrtvo
Ahoj, jak je? *3* -
Re: Smutno
Verča je sqelá, už na základce jsme spolu na záchodcích provozovaly orál, musím říct, že je v tom fakt dobrá *3* *3* -
Mrtvo
Koukám tady je dnes nějak mrtvo a ani verča
se neukáže *7* -
Ftip pro Veru
Chceš říct 3 stupně obezity? 1 stupeň..nevidim si na něj, 2 stupeň..nevidim si na něj když mi stojí, 3 stupeň...nevidim která mi ho kouří *1* Dobrý, doufám že se ti zlepšila nálada. *3* *1* -
Já ji prostě žeru
Teda pánové, taková holčina je národní poklad. Já, když mám blbou náladu, tak mi ji pohled na její fotku, zase vylepší. Je pěkná, pěkná a ještě jednou pěkná. Nejradši bych ji sbalil sám. Osobně jsem rád, že takoéhle dívčiny ještě na světě jsou, protože bez nich by to tu bylo jako na hřbitově. Verunka is the best girl of the world. *14* -
Re: násilný boxer
to máš pravdu, já bych nikdy nemohl holku uhodit asi jsem stará škola, a ten blbec co si musí bouchnout snad dostane kriminál, pokud jsem četl dobře tak byl v podmínce, tak ať ho zavřou a oni ho v base naučej jak se má chovat *4* jsme s tebou verčo *3* -
násilný boxer
Zdravím Tě Veroniko,chci Tě jen podpořit v boji proti tomu grázlovi,který se tvářil a stále se tváří jako mírumilovný pitbull a snaží se házet špínu na Tebe a nechá se ještě krýt těmi,kteří o tom vědí,ale budou to popírat.Už od počátku bylo v TV vidět,že je dost agresivní,jen to dokázal navenek ustát.A chyba byla,že jsi naletěla jeho kecům,ale příště už budeš obezřetnější a chytřejší *7* *3* Držím pěsti štěstí,aby jsi vyhrála jakýkoli soudní spory s tím nemocným člověkem,který patří jen do Bohnic!Na bulvár se vykašli,ten tu bude vždycky,aby vydělával jen na cizím neštěstí.Takže dobří lidi ví,jak to doopravdy je(i když u toho nebyli) a fandí Ti. *4* -
Re: Re: Smutno
nebo mi nech v mailu cislo a ja se ti ozvu *3*