Přejít na výpis diskuzí

Veronika Fasterová

OSOBNOST 3.9.2007 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ji prostě žeru

Teda pánové, taková holčina je národní poklad. Já, když mám blbou náladu, tak mi ji pohled na její fotku, zase vylepší. Je pěkná, pěkná a ještě jednou pěkná. Nejradši bych ji sbalil sám. Osobně jsem rád, že takoéhle dívčiny ještě na světě jsou, protože bez nich by to tu bylo jako na hřbitově. Verunka is the best girl of the world. *14*
    • Re: Já ji prostě žeru

mrkni se na Norkys Batista,ta je best a nejkrásnějšěí nA SVĚTĚ
  • násilný boxer

Zdravím Tě Veroniko,chci Tě jen podpořit v boji proti tomu grázlovi,který se tvářil a stále se tváří jako mírumilovný pitbull a snaží se házet špínu na Tebe a nechá se ještě krýt těmi,kteří o tom vědí,ale budou to popírat.Už od počátku bylo v TV vidět,že je dost agresivní,jen to dokázal navenek ustát.A chyba byla,že jsi naletěla jeho kecům,ale příště už budeš obezřetnější a chytřejší *7* *3* Držím pěsti štěstí,aby jsi vyhrála jakýkoli soudní spory s tím nemocným člověkem,který patří jen do Bohnic!Na bulvár se vykašli,ten tu bude vždycky,aby vydělával jen na cizím neštěstí.Takže dobří lidi ví,jak to doopravdy je(i když u toho nebyli) a fandí Ti. *4*
    • Re: násilný boxer

to máš pravdu, já bych nikdy nemohl holku uhodit asi jsem stará škola, a ten blbec co si musí bouchnout snad dostane kriminál, pokud jsem četl dobře tak byl v podmínce, tak ať ho zavřou a oni ho v base naučej jak se má chovat *4* jsme s tebou verčo *3*
      • Re: Re: násilný boxer

To je snad samozřejmost, chlapa dělají chlapem jiný věci. *14*
  • Smutno

Koukám tady se verča asi moc neukazuje, škoda rád bych s ní pokecal *9*
    • Re: Smutno

Verča je sqelá, už na základce jsme spolu na záchodcích provozovaly orál, musím říct, že je v tom fakt dobrá *3* *3*
    • Re: Smutno

Ahojík Joudo, jestli chceš pokecat tak mi sem dej číslo na mob nebo jiný spojení. *3*
      • Re: Re: Smutno

nebo mi nech v mailu cislo a ja se ti ozvu *3*
      • Re: Re: Smutno

joudazmostu@seznam.cz *1*
  • Ahojky

Ahojky pokud ti bude smutno a budeš chtít pokecat a rozveselit tak napiš :)
  • oOoOOOOOoooOooo

Jezis jak nekdo muze bejt tak silene peknej jak ses ty a ten DAN z VV je peknej picus tak uz se nenech napalit od nejakyho blbecka jako je won ale myslim ze ty nebudes met problem najit si nekoho komu o tebe moc pujde jinak stastnej nowej rok 2008 ;-) *3*
    • Re: oOoOOOOOoooOooo

Jseš hodnej děkuju za podporu... *14*
  • Silvestr 2007

ahoj veru, doufam ze porad plati nase domluva, uz se tesim az mi predvedes jak masturbujes s lahvi od sampana *3* *14* *4*
    • Re: Silvestr 2007

fakt mnohokrát díky za nabídku....
  • Krásná

Asi jsem se zamiloval *4*
  • lu

ahoojky verčo moc se mi líbíš seš pěkná a máš peknou broskvičku a prsa..moc se mi líbí tvoje fotky plosim te napis mi na mejl tady mezy tima dementama je to na prd odepis pls na mejl papa..mtmr pak se uvidi muzem se dystak sejit ju?? *14* *14* *3*
  • OZVISE JO NA E-MAIL AGENT007.BOND007@SEZNAM.CZ

MILAČKU MUJ
    *14* *14*
  • MAM TE RAD

VERUNKO MILUJU TĚ MOC SEMI LIBIŠ *14*
    • Re: MAM TE RAD

Děkuju,jestli chceš a máš u sebe 15,50 Kč tak tě udělám ráda.Kde se sejdem ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit