-
Milá Veronika,
ste moja obľúbená herečka a keď vidím v titulkoch Vaše meno, je to záruka kvality. Aj keď nemusím rafťákov a pod., Vaše herecké výkony sú fakt dobré, pôsobíte milo a sympaticky a na blbé a hlavne vulgárne poznámky sa vykašlite, ono je fakt, že : máme hory, máme doly, máme lidi, máme v..y. Želám Vám všetko dobré v osobnom aj pracovnom živote. -
paráda
Verčulka je nejlepší -
jste krásná
jste volná já taky..:-),napište kontakt je mi taky 51/179/78kg,právník,vdovec,nekuř ák,veselý romantik,606263412 *4* -
Veronika
Paní Veroniko,jste velmi sympatická herečka,s věkem rostoucí do krásy.Držím palce.Pojedete-li do Plzně zvu vás na kávu,nebo sklenku dobrého pití. -
Osobnost
Veroniko, jste úžasný a krásný člověk. Vaše herecké výkony jsou dokonalé. Máte můj obdiv. S pozdravem Lucie -
Krásná herečka s velkým šarmem
Kam se ní hrabou dnešní fuchtle!!! -
Přijedte do Teplic
Koukám jako blázen co se v těch lidech hromadí za nenávist a pohrdání vůči této ženě! nabízím pohodové kafíčko v Teplicích vy vše zvládnete Veroniko! *4* -
Veronika
Veroniko jste skvělá herečka a úžasně sexy dáma. *14* -
Jsem v údivu
To je snad žert, ne? Co tahle nezajímavá, afektovaná a netalentovaná osoba dělá na osobnostech.cz *13* *10* -
-
Jseš arogantní .
-
Re: Jsem v údivu
Afektovaná?Nezajímavá?Jak jste na to přišel? -
klasická česká zakyslost.Nula si tady bude anonymně léčit svoje mindráky na výborné herečce-Vrať se do hrobu! *10* -
Světe div se a ty sním, Františku, že ty sám se svým "kvalitním" příspěvkem nejsi mezi Osobnostmi.cz *3*
-
-
Veronika
Na hraběnky jsem se díval jen kvůli ní. Sympatická, krásná, milá. *14*